PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:25
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice OTP banka

Pozajmice OTP banka- brzo rješenje za vaše probleme

Kada hitno trebate novac, pozajmice OTP banka mogu odlično poslužiti kao praktično rješenje. Zamišljene su kao mali brzi zajam koji dobro dođe kada vam hitno treba manja svota novaca. Bilo da morate popuniti kućni budžet, malo organizirati financije i pokriti dozvoljeni minus, ovakav tip pozajmica vam može pomoći da pokrijete trenutno bitne troškove i lakše preživite mjesec. Svi znamo koliko je nezgodno biti bez novaca ili kada vam nedostaje manja svota novaca kako bi nešto riješili, ali zato imamo ovakva praktična rješenja koja su i vrlo diskretna. Naime, ova usluga je dostupna i online putem, što znači da u diskreciji doma, lijepo možete zatražiti pozajmicu OTP banke, a nitko drugi za to ne mora znati. Novac se isplaćuje na tekući račun i vi dalje raspoređujete novčana sredstva kako god želite.

Pozajmice OTP banka dostupne uz online obrazac

Pozajmice OTP banka su lako dostupne uz jednostavnu prijavu, što znači da ćete na web stranici pronaći online obrazac koji lako ispunite sa osnovnim podacima, nakon toga priložite sken osobne iskaznice, te ujedno i sken kartice tekućeg računa koji ne smije biti pod blokadom. Poželjno je da priložite i potvrdu o redovnim prihodima, naročito ako željeni iznos pozajmice prelazi 400 EUR, tada je to obavezno. Dobro je napomenuti da za pozajmicu OTP banke nije presudna vrsta vašeg zaposlenja niti status ugovora, odnosno ne igra ulogu jeste li zaposleni na određeno ili neodređeno, niti da li je u pitanju neka treća vrsta ugovora. Bitni su redovni prihodi, bilo da ste radnik, umirovljenik ili student. Mirovinska lista, platna lista, bankovni izvadak o redovnim prihodima, sve su to valjane potvrde koje nam možete priložiti uz online obrazac kao potvrdu o redovnim prihodima.

Pozajmice OTP banka- novac sjeda na vaš račun isti dan

Pozajmice OTP banka su prepoznatljivo brza i pouzdana usluga, te s ponosom možemo reći i najefikasnija kada su u pitanju brze isplate. Odmah po odobrenju vršimo isplatu pozajmice, odnosno novca, te u roku od 15 minuta, novac sjeda na vaš tekući račun. Od trenutka kada pošaljete zahtjev za pozajmicom do trenutka isplate, u prosjeku najčešće prođe okvirno 20 do 30 minuta najčešće. Dulje čekanje se događa vrlo rijetko, eventualno kada je gomila zaprimljenih zahtjeva, tada u roku 24 sata možete očekivati novac na svom računu. Kada trebate hitno rješenje, nemojte gubiti vrijeme nego zatražite pozajmicu OTP banke i riješite svoje financijske nevolje jednim potezom!

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (444 ocjena)