PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 12.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko banka pozajmice

Addiko banka pozajmice- saznajte kako i gdje

U današnje vrijeme postoji mnogo opcija gdje možete nabaviti potreban novac, ali ako želite pouzdano rješenje, tada su Addiko banka pozajmice ono što vam treba. Moderno doba je omogućilo da se sva bankarska i nebankarska poslovanja mogu odraditi preko interneta, što znači da ne morate trošiti svoje dragocjeno vrijeme na čekanje u banci da bi uopće mogli porazgovarati o svojim mogućnostima što se tiče pozajmica, već sve bitne informacije možete pronaći na web stranici i također možete i zatražiti Addiko banka pozajmicu putem web stranice, odnosno internetskog zahtjeva, popunjavate ga sa osnovnim podacima i pošaljete zajedno sa osnovnom dokumentacijom. Jednostavno danas više nema potrebe da trošite vrijeme na obilaženje raznih ustanova kako bi pribavili gomilu dokumentacije i papira, kada se danas sve može riješiti puno jednostavnije i u svega par klika.

Addiko banka pozajmice- na jednostavan način pribavite novac

Addiko banka pozajmice su danas dostupne na daleko jednostavniji način nego što je to do sada bilo moguće, a sve to uz najpovoljnije uvjete na tržištu. Ne morate strahovati od skrivenih troškova i nenadanih visokih kamatnih stopa, sve vam je transparentno predočeno i što god vas dodatno zanima, slobodno nam se obratite sa svojim pitanjima, rado ćemo vam pomoći razjasniti sve moguće nejasnoće. Dodatna pogodnost, uz sve navedene prednosti Addiko banka pozajmica, je također i to što su pozajmice dostupne i u iznosima većih od 4000 EUR, tako da ukoliko imate više različitih troškova koje treba podmiriti, uz nas to zaista i možete. Nevolja rijetko kada dolazi sama, najčešće se spoji više poteškoća u jednu veću, stoga zašto ne podmiriti sve ako imate mogućnost? Pozajmicu od 4000 EUR možete dobiti već s rokom otplate do 18 mjeseci, a ukoliko smatrate da vam treba koji mjesec više, unaprijed možete dogovoriti nešto dulji rok.

Addiko banka pozajmice sa brzom otplatom

Kada su u pitanju Addiko banka pozajmice, dolazi bezbroj pogodnosti, a jedna od najvećih je brza otplata. Brza otplata vam omogućuje da brzo otplatite pozajmicu i brzo zatvorite dug. Što znači da vas pozajmljivanje novca u ovom slučaju ne obavezuje dugoročno što se tiče otplaćivanja, za razliku od klasičnih bankarskih kredita koji vas obavezuju na 10 i više godina. Dugoročno otplaćivanje stvara stres jer ste primorani konstantno razmišljati o dodatnim mjesečnim troškovima kredita koji se nadovezuju na već postojeće uobičajene životne troškove. U tom slučaju, Addiko banka pozajmica je najbolji izbor jer vas kratkoročno obavezuje na otplatu, a po zatvaranju duga, uvijek imate opciju ponovno zatražiti pozajmicu ako ste nađete u situaciji gdje vam treba brzinsko rješenje.

Brza isplata Addiko banka pozajmice na tekući račun

Kada hitno trebate novac, Addiko banka pozajmice se najbrže mogu naći na vašem tekućem računu, samo vodite računa o tome da vam tekući nije blokiran. Nakon što pošaljete zahtjev sa traženom minimalnom dokumentacijom, kratko pričekate na obradu i odobrenje zahtjeva, a sama isplata se vrši par trenutaka nakon što se odobri zahtjev. Što znači da je vremenski period od slanja zahtjeva do same isplate Addiko banka pozajmica je najčešće od 15 do 25 minuta.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (135 ocjena)