PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročni krediti

Saznajte zašto su kratkoročni krediti sve traženiji!

S obzirom kako se većina građana suočava sa financijskim izazovima, kratkoročni krediti su počeli biti sve primamljiviji zbog svoje isplativosti. Pitate se kako je moguće da brzi kredit bude isplativ? Jednostavno, osoba koja se suočava se izazovima u održavanju financijske stabilnosti, želi brzo i lako rješenje te dugoročno dugovanje koje se mora otplaćivati narednih 15 do 20 godina nije rješenje niti opcija u tom slučaju. Ovakav model kredita je namijenjen onima koji žele malo veći iznos koji je i dalje moguće brzo otplatiti, a sa kratkoročnim kreditom postižete upravo to. Najčešće je riječ o iznosima do par tisuća eura, nekada i više, razmjerno tome se prilagođava i rok otplate koji je najčešće do godinu dana i klijent zna da će u tom periodu zatvoriti dug, što znači da nema višegodišnjeg otplaćivanja i opterećenja sa mjesečnim ratama.

Kratkoročni krediti dostupni uz brzu otplatu

Kratkoročni krediti su dostupnih kod svih vodećih kreditnih agencija i većina ponuda uključuje brzu otplatu. Nekima se brza otplata čini kao nepovoljna opcija zbog većih mjesečnih rata kako bi se što prije otplatio dug. U ovom slučaju to ne mora biti tako jer kod ovakvog modela kredita vi birate iznos samog kredita i vremenski rok, te u konzultaciji sa kreditnim službenikom, možete razmotriti sve opcije i odabrati onu koja vam najviše odgovora. Vi odlučujete o tome koliko vam novaca sada treba i u skladu sa tim iznosom, možete izračunati i mjesečne rate, te ukoliko se one ne uklapaju u vaše financijske mogućnosti, možete sami prilagoditi iznos  svojim potrebama te napraviti plan otplaćivanja kratkoročnog kredita. Ukoliko vam treba točno određeni iznos jer vam treba zbog liječenja, nakupljenih kućnih računa ili nečeg trećeg, tada je poželjno da stavite sve na papir i procijenite kako vam je najbolje organizirati kućne financije kako bi mogli uzeti kredit u potrebnom iznosu.

Gdje su sve dostupni kratkoročni krediti?

Kratkoročni krediti se mogu pronaći u ponudi svih financijskih ustanova- bilo klasičnih banki, online banki ili kreditnih agencija. Uvjeti kreditiranja u klasičnim bankama su nešto stroži, potrebno je priložiti mnogo dokumenata i potvrda, naročito je bitna potvrda o kreditnoj sposobnosti. Dok recimo kada se traže brzi krediti u kreditnoj agenciji, nema potrebe za skupljanjem raznih dokumenata i potvrda, naprosto iz razloga što je kod kratkoročnih kredita cijeli postupak pojednostavljen i odvija se putem interneta, dok kod klasičnih banaka je vrlo malo usluga zaista dostupno putem interneta i za sve konkretnije usluge poput kredita, ipak morate osobno doći u poslovnicu banke i tada se podrazumijeva da ćete sve svoje svakodnevne obaveze morati podrediti planovima vezanim uz odlazak u banku, što nećete morati u slučaju sa kreditnom agencijom.

Kratkoročni krediti dostupni odmah uz online prijavu

Kratkoročni krediti su uvijek dostupni po najpovoljnijim uvjetima u kreditnoj agenciji, te su sve ponude dostupne putem internetske stranice gdje se u bilo koje doba dana ili noći možete ispuniti prijavu i poslati ju putem internetske stranice. Dodatna pogodnost je što su vam za prijavu dovoljne preslike kartice tekućeg i osobne iskaznice, a imajte na umu da tekući račun na koji želite primiti isplatu kratkoročnog kredita, ne smije biti blokiran.  Kada vam kredit bude odobren, samu isplatu možete očekivati maksimalno unutar jednog dana, iako je isplata najčešće unutar dvadeset minuta nakon odobrenja.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (436 ocjena)