PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti- najpovoljniji oblik kredita

Nenamjenski krediti su super povoljan oblik financiranja za sve osobe kojima treba novac iz više razloga, te žele pokriti više troškova odjednom. Današnje vrijeme svima otežava održavanje financijske ravnoteže, no na svu sreću, novčano tržište se iznimno razvilo i putem kreditne agencije možete dobiti odlične ponude raznih oblika kredita. Glavni adut ovog modela kreditiranja je upravo to što ne morate navoditi njegovu namjenu, odnosno ne morate opravdavati na što su se sve trošila novčana sredstva koja ste dobili putem navedenog kredita. Ukoliko trebate platiti skupo liječenje, komunalne račune, kupiti novi namještaj za dnevni boravak- sve to možete odjednom platiti uz pomoć nenamjenskog kredita.

Nenamjenski krediti – brzo odobrenje kredita

Korisnicima su nenamjenski krediti zanimljivi iz više razloga, a jedan od njih je i brzo odobrenje kredita. U klasičnoj banci to ne možete očekivati zbog same prirode proces, uključeno je puno administracije i potrebne su mnoge potvrde kojima će se banka nastojati osigurati u slučaju neurednog otplaćivanja. Kreditna agencija vas to neće tražiti, mi prakticiramo posve drukčiji oblik poslovanja te prilikom ugovaranja kredita, dobivate na uvid ugovor u kojemu je jasno naznačeno koliki iznos nenamjenskog kredita se odobrava, pod točno kojim uvjetima- vremenski rok otplate, kamatna stopa, broj IBAN-a na koji se kreditna sredstva uplaćuju, itd. Svi uvjeti i pravila, te vaša prava su jasno naznačeni u ugovoru koji preporučamo da temeljito proučite prije nego potpišete. U pravilu se brzi kredit relativno brzo odobrava, nekada u svega sat vremena, nekada kraće, nekada unutar jednog dana- sve ovisi o broju pristiglih zahtjeva. Ako ste pratili upute za prijavu, te priložili potrebne dokumente, nema razloga da ne dobijete odobrenje.

Nenamjenski krediti – jednostavni postupak online prijave

Kreditne agencije među rijetkima omogućuju da se nenamjenski krediti mogu u potpunosti dobiti putem online zahtjeva. Među prvima smo prihvatili moderna rješenja poslovanja, te sve prilagodili jednostavnosti cijelog postupka. Putem naše web stranice možete ispuniti online obrazac, odnosno, zahtjev i poslati ga zajedno sa preslikom kartice tekućeg računa i osobne iskaznice. Poželjno je priložiti i potvrdu o redovnim prihodima, bilo da ste zaposlenik ili imate svoj posao. Nema potrebe da prilažete potvrdu o kreditnoj sposobnosti, te jeste li nekome jamac ili niste, ne zalazimo u vaše financijske detalje. Ukoliko se odlučite kod nas uzeti nenamjenski kredit, najbitnije je da svoje rate uredno plaćate prema dogovorenim uvjetima, a ukoliko primijetite da se vaša situacija počinje pogoršavati i da nećete moći na vrijeme plaćati rate za kredit, najbolje je da se odmah javite kako bi mogli postići najbolji dogovor za obje strane.

Nenamjenski krediti – brza isplata kreditnih sredstava

Osim što se nenamjenski krediti mogu trošiti prema želji korisnika kredita, odličan su izbor za one koji brzo trebaju novac. Naime, za razliku od klasičnih banaka gdje na odobrenje i isplatu kredita morate čekati po 10 i više dana, mi kao kreditna agencija uplate izvršavamo odmah po odobrenju. Što znači da novčana sredstva koja dobivate putem odobrenja nenamjenskog kredita, mogu biti na vašem tekućem računu  već unutar dvadeset minuta nakon što je kredit odobren.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (403 ocjena)