PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

Brzi zajam- pravi izbor ako trebate brzi novac

Brzi zajam nije nikad bilo lakše ostvariti jer novčano tržište nudi bezbroj mogućnosti i opcija kako doći do brzog novca. Novac vam može trebati iz gomile razloga, danas je teško naći osobu koja nema barem jedan kredit, debeli minus na tekućem računu ili gomilu neplaćenih kućnih računa. Što se tiče kućnih računa, oni svima djeluju kao smiješan izgovor, ali to su osobe koje ne uzimaju u obzir da cijene hrane, struje i vode i svih ostalih osnovnih potrepština samo rastu. A računi  dolaze, htjeli vi to ili ne, imali novaca ili ne imali novaca. Nikoga se ne tiče kako ćete vi namaknuti novac, bitno je da svoje platite. Zbog toga ljudi dolaze u napast kada vide razne promotivne letke koje se lijepi po rasvjetnim stupovima ili autobusnim stanicama, a mnogi ih ostavljaju u poštanskim sandučićima. Takve opcije su sumnjive i nepouzdane, naročito pored registriranih i provjerenih online banki koje vam transparentno objavljuju svoje ponude i novac isplaćuju isključivo nakon potpisanog ugovora u kojemu su naznačeni svi uvjeti pod kojima se brzi zajmovi mogu dogovoriti.

Brzi zajam u ponudi online banke

Ako ste se ozbiljno zainteresirali za brzi zajam i novac vam treba odmah, najbolje vam je proučiti ponudu online banke. Na web stranici ćete pronaći iznimno veliku ponudu raznih modela zajmova i kredita, te raznih financijskih usluga. Sa odlukom nemojte brzati nego si dajte vremena da razmislite koliko vam novaca treba i koji vremenski rok je za vas optimalan kako bi mogli otplatiti dugovanje bez dodatnog stresa. Kućni proračun je individualna stvar i svatko se mora prilagoditi svojem životnom stilu i potrebama, a u kriznim periodima je potrebno pažljivije napraviti organizaciju financija kako ne bismo ulaziti u nepotrebne neugodne situacije. Odluku o brzom zajmu je potrebno donijeti što hladnije glave i koncentrirati se da platite ono što vam je neophodno.

Brzi zajam za manje svote novaca

Kada je u pitanju brzi zajam, tražene svote variraju od 75 EUR do malo većih svota, kao što je primjerice, 4000 EUR. Za online banke to su manji iznosi za koje nije potrebno ugovarati nikakvo dodatno osiguranje niti imati potvrdu o kreditnoj sposobnosti. Dobivate na potpis ugovor u kojemu se jasno naznači traženi iznos, te ugovoreni vremenski period u kojemu ste se obvezali vratiti dobiveni novac, a ukoliko se nađete u situaciji gdje vidite da biste mogli kasniti sa plaćanjem rata, tada je potrebno što hitnije javiti se online banci kako bi dogovorili kako dalje postupati i izbjeći neugodnosti. Sa brzim zajmom malo tko ima problema jer svaki korisnik dogovara uvjete prema svojoj situaciji, od iznosa do roka otplaćivanja zajma.

Sigurna i brza isplata brzog zajma

Za brzi zajam se prijavljujete na web stranici online banke putem obrasca gdje upisujete osnovne podatke i prilažete kopiju osobne, te kopiju kartice tekućeg računa. Potpisani ugovor također šaljete online putem. Sama isplata brzog zajma se u prosjeku odvija 15 minuta nakon odobrenja, što znači da je novac na vašem računu unutar  najviše jednog dana nakon slanja zahtjeva.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (491 ocjena)