PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski kredit

Gotovinski kredit je dostupan u eurima

Ako ste se pitali kakav je to gotovinski kredit i po čemu je poseban, dozvolite da vam ukratko objasnimo. Naime, ovdje je riječ o posebnom modelu kredita, koji je po svojoj prirodi u osnovi nenamjenski model financiranja, sa najčešćim rokom otplate do 12 mjeseci. Naravno, možete dobiti i dulji rok otplate, ali tada se mora klasificirati kao namjenski model financiranja. Što u svojoj osnovi nije loše, ali sve ovisi o tome što je vama potrebno i kako biste željeli rasporediti financijska sredstva dobivena putem gotovinskog kredita. Ovisno o svim  uključenim faktorima i prema želji klijenta, brzi kredit bit će odobren u eurima. Svaki izbor sa sobom povlači određene uvjete, no oni su individualne prirode, te ovise od banke do banke, te čak ovise i od toga da li se zanimate za financiranje u klasičnoj banci ili online banci. Dokazano je u više slučajeva, a i samim pregledom dostupnih ponuda, da kreditne tvrtke češće imaju povoljnije uvjete, bez obzira na valutu.

Gotovinski kredit- veliki izbor ponuda

Gotovinski kredit je prisutan u ponudi svih financijskih ustanova, bez obzira bilo da je riječ o klasičnoj banki ili kreditnoj tvrtki. Nekada to može biti opterećujuće za pojedine klijente, pogotovo ako ste u financijski vrlo teškoj situaciji i osjećate da morate pod hitno nabaviti novac. Topla preporuka je da takve odluke donosite hladne glave i dobro promislite o svim činjenicama koje vidite. Najbitnije je da na papir stavite svoj mjesečni budžet, novac s kojim zaista raspolažete i troškove koje sada zaista imate. Kakav god bio vaš željeni kredit, troškovi će neminovno narasti. Koliko zaista možete podnijeti dodatnih troškova i što namjeravate učiniti sa svojim gotovinskim kreditom? On može riješiti veliki dio problema, ali nepromišljena kalkulacija može napraviti brdo novih problema. Na primjer, kredit od 70 je praktičan iznos koji se može otplatiti u 5-6 mjesečnih obroka, što znači da kroz 5-6 mjeseci možete otplatiti kredit. Ako to vaš budžet može podnijeti, ukoliko ne, vi u pregovoru sa kreditnim posrednikom možete unaprijed ugovoriti i otplatu u 10 mjesečnih obroka. Dokle god vi svoj dug otplate u skladu sa dogovorom, vaš kreditni profil, odnosno rejting, je uredan i u slučaju ponovne krize, vi možete ponovno uzeti novi kredit.

Gotovinski kredit možete imati na tekućem računu za 15 minuta

Vjerovali ili ne, ali gotovinski kredit nakon što ste poslali prijavnicu putem online stranice i dobili odobrenje, može biti isplaćen na vašem tekućem računu unutar 15 minuta. Bitno je da uz online prijavu pošaljete i presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Cijeli sustav kreditne tvrtke je organiziran tako da se sve odrađuje maksimalno brzo i učinkovito kako bi klijenti mogli imati novac na svom računu u najbržem roku. Ako i  dođe do većeg broja prijava, novčana sredstva odobrena putem gotovinskog kredita možete očekivati na svom računu unutar 24 sata što je i dalje brzi rok u odnosu koliko biste čekali da je u pitanju klasična banka.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (474 ocjena)