PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti

Jesu li krediti dostupni samo u bankama?

Krediti su već dugo prisutni na hrvatskom tržištu, ali većina stanovništva je navikla na redovne kredite u klasičnim bankama koji su dostupni po prilično striktnim pravilima. Korisnik ako je zainteresiran, mora ispuniti točno određene uvjete gdje  odstupanja nisu dozvoljena, osim ako banka sama ne odredi period u kojemu je kreditni proizvod do određenog iznosa dostupan po nešto povoljnijim uvjetima. U zadnjih desetak godina, na hrvatskom tržištu su procvale neovisne kreditne tvrtke i posrednici koji su prilično promijenili pravila na kreditnom tržištu, te zahvaljujući jednostavnijem modelu poslovanja, mogu ponuditi kredite po daleko isplativijim uvjetima i nižim kamatnim stopama. Ukoliko već neko vrijeme razmišljate da bi vam dobro došla financijska injekcija, provjerite cjelokupnu kreditnu ponudu kod klasičnih banaka, online banaka i kreditnih tvrtki, te sami zaključite što vam je najisplativije.

Jesu li nenamjenski krediti u ponudi online banki?

Vrlo povoljni krediti svih modela, pa tako i nenamjenski, su dostupni u ponudi online banki i također kreditnih tvrtki. Razlika potonjih u odnosu na klasične banke je u daleko jednostavnijem modelu poslovanja, gdje korisnici kredita itekako profitiraju. Naime, online banke posluju isključivo online putem, što znači da i klijent i banka štede na vremenu. Prijave za sve kreditne proizvode se daleko brže obrađuju i samim time sav postupak teče puno brže, što dovodi do toga da i isplaćivanje kreditnih sredstava, odnosno novca, na tekući račun ide puno brže nego što bi to bilo u klasičnim bankama. Nenamjenski model je jedan od traženijih oblika kreditiranja, dobrim dijelom zbog toga što se sredstva mogu trošiti kako klijent želi, za razliku od namjenskog  gdje se sredstva troše u svrhu onoga za što je zahtjev poslan, kao na primjer, stambeni kredit.

Dozvoljena visina iznosa kredita u odnosu na mogućnosti klijenta

Ovisi u koju svrhu se ugovaraju krediti, te koji su vaši daljnji planovi, no najčešće iznos nije limitiran. Kod klasičnih banki, ukoliko je riječ o većem iznosu, te se planira kupovina nekretnine ili automobila, određeni oblik osiguranja ili jamca je obavezan u tom slučaju, te je potrebno utvrditi vašu kreditnu sposobnost. Radi se analiza vašeg ukupnog kreditnog profila, te urednost podmirivanja svih financijskih obaveza od najmanjih do najvećih. Ako vas se u banci smatra neurednim platišom, velika je vjerojatnost da odobrenje, nažalost, nećete dobiti. Online banke i kreditne tvrtke su nešto blaže po tom pitanju, te svaka ima svoj individualan pristup prema klijentu, ovisno o njegovim željama i potrebama. Uvijek se uzimaju u obzir vaše stvarne financije i koliko zaista možete opteretiti svoj kućni proračun sa mjesečnim davanjima za gotovinski kredit, te će vas službenici rado konzultirati kako bi vi zaista bili u mogućnosti donijeti najbolju odluku za sebe. Veliki iznosi podrazumijevaju i duži rok otplate, što sa sobom povlači i naplatu kamata po korištenju.

Brza isplata kredita kod online banki

Klasične banke imaju svoj uhodan proces odobrenja i isplate kada su u pitanju krediti, te zbog veće papirologije i administracije sve skupa zna trajati i po dva tjedna. Kada vam je novac brzo potreban, to djeluje kao vječnost.  Online banke su olakšale i sebi i klijentima cijeli proces, ispunite i pošaljete online prijavu zajedno sa skenom osobne i kartice tekućeg računa, pričekate odobrenje, a sama isplata se odvija okvirno petnaest minuta nakon odobrenja, a najdulje se čeka 24 sata u slučaju velikog broja zaprimljenih prijava.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (153 ocjena)