PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice

Nepodmireni računi, minusi na tekućem računu, iznenadni kućanski troškovi… – sve su to situacije s kojima smo se svi barem jednom u životu susreli. Ferratum, prvi online i mobilni financijski div, osluškujući stanje na tržištu za takve je situacije osmislio posebnu liniju brzih pozajmica. Brze pozajmice imaju ulogu financijskog flastera koji instantno rješava vaš problem i sanira kućni budžet.

Brze pozajmice i još brže rješenje za vaše probleme

Brze pozajmice temelje se na manjim iznosima i iznimno kratkom roku otplate. Može ih se vratiti već sa sljedećom plaćom u čemu mnogi vidi njihovu najveću prednost. Najdulji rok otplate jest 18 mjeseci. Za njih su karakteristični manji iznosi i kao takve ne predstavljaju preveliki rizik za zajmodavca. Kako bi olakšao protok novca Ferratum je iz jednadžbe posuđivanja novca, maknuo sve dodatne korake kao što su ovjere od poslodavca, administrativne zabrane, ovjere kod javnog bilježnika i slično.

Brze pozajmice dostupne su svima

Brze pozajmice namijenjene su svima onima koji imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoja dugovanja. Nije važno jesu li u radnom odnosu niti jesu li u mirovini, dokle god paze na urednost financijskog stanja. Ferratum se ne oslanja na kreditnu sposobnost što znači da priliku za dizanjem brze pozajmice imaju i zaposleni na određeno vrijeme. Takvi bankama predstavljaju prevelik rizik, ali ne i Ferratumu koji je promijenio način pozajmljivanja novca iz korijena.

Jednim SMS-om do brze pozajmice

Još brže rješenje Ferratum je osmislio za postojeće korisnike – oni do brze pozajmice mogu doći preko SMS-a. Svoju brzu pozajmicu tako možete zatražiti na kavi s prijateljima, u vožnji s posla, na putu na odmor… Ponekad vam dulje treba da naručite kavu, nego zatražite brzu pozajmicu.

Novac na vaš račun stiže za 15 minuta

Novac se isplaćuje u istom dana, a brzina same isplate ovisi o tome je li predana dokumentacija kompletirana. Najkraći rok isplate je 15 minuta od podnošenja zahtjeva, a najdulji nikada nije dulji od 24 sata.

Novac se isplaćuje u roku od 15 minuta

Brze pozajmice, kako im i samo ime kaže, isplaćuju se u najkraćem mogućem roku. Novac se isplaćuje u roku od 15 minuta, odnosno najkasnije 24 sata od podnošenja zahtjeva. Brzo i učinkovito, bez dodatnih skupljanja potvrda, biljega i zahtjeva. Svi nepotrebni međukoraci su izbačeni, a novac na tekući račun stiže isti dan.

Zašto su brze pozajmice dobar izbor?

Za razliku od nekih prošlih vremena gdje je bankarstvo imalo dosta kruta pravila i vrlo ograničenu ponudu uslugu, današnji bankarski sistem nudi daleko više opcija za svoje postojeće i buduće klijente. Primjer toga su brze pozajmice, koje možete pronaći u klasičnim i online bankama, te također i kod različitih tvrtki koje se bave kreditnim posredništvom. Prednost korištenja usluga online banaka je ta što su uvjeti pozajmljivanja i kreditiranja mnogo fleksibilniji, naročito ako vam recimo, treba brza pozajmica i nije u pitanju neki veliki iznos, tada možete dogovoriti unaprijed kraći rok otplate i vi u osnovi nećete ni osjetiti da ste uopće uzimali pozajmicu jer sa brzim rokom otplate uistinu brzo zatvarate dugovanje i nakon nekog vremena možete ponovo zatražiti pozajmicu ako će vam biti potrebno.

Gdje sve mogu proučiti ponudu brzih pozajmica?

Internet je već godinama izvor dragocjenih informacija o svemu, od kulinarskih recepata do popravaka automobila. Ako vas zanimaju brze pozajmice, upravo sada ste na pravom mjestu da saznate sve što vas može zanimati. One su najbolji izbor za osobe koje trebaju okvirno manji iznos novca u bilo koju svrhu, primjerice, da vam hitno nedostaje 75 EUR za podmiriti račun ili zatvoriti minus na tekućem računu, možete zatražiti točno taj iznos i biti će vam odobren, a možete dogovoriti rok dospijeća 15 dana. I kao da ništa nije bilo, novac ste zatražili i dobili, unutar 2 tjedna ste vratili pozajmicu i život ide dalje, odlična stvar, zar ne? Situacija gdje vam hitno treba određena svota novca se može dogoditi uvijek i svugdje, najčešće onda kada to uopće ne očekujete. I tada vam je najpraktičnije proučiti malo ponudu online banki, klasičnih banki i kreditnih posrednika, jer teško da možete nekoga pitati za novac, koliko god ne mora biti u pitanju veliki iznos, ali danas svi više-manje imaju kompliciranu situaciju kada je u pitanju novac i lakše vam je osloniti se na sebe i konkretnu firmu koja se bavi pozajmicama i kreditima jer znate da će vam novac biti pozajmljen i dogovarate točan period do kada trebate otplatiti brzu pozajmicu.

Brze pozajmice - najčišći put do novca

Kada vam nekako i ne ide u životu i imate osjećaj da samo nailazite na zatvorena vrata, tada je lako doći u napast i obratiti se posve krivim osobama za brze pozajmice. Primjerice, mnogi se reklamiraju na način da ubacuju letke s takvim reklamama u poštanske sandučiće ili ih se lijepi po oglasnim pločama i još kojekuda. Razne sumnjive osobe dovode na loš glas sve ostale koji na potpuno zakonit i čist način posluju, te nude konkretne i povoljne financijske usluge. Kod neovisnih kreditnih tvrtki možete brzu pozajmicu zatražiti na lak način, putem online formulara koji ispunite sa traženim podacima, te uz presliku osnovne dokumentacije.

Brza pozajmica uz brzu isplatu unutar dvadeset minuta

Ako vam zbilja gori pod nogama i novac trebate što prije, brze pozajmice su hit među građanima baš zato što uplatu novca na svom tekućem računu možete očekivati već u roku dvadeset minuta nakon odobrenja pozajmice. Jedino je bitno da ste sigurni da vam tekući nije pod blokadom, te da ste online formular popunili kako se od vas to i tražilo.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (402 ocjena)