PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze male pozajmice

Brze male pozajmice- idealan način da upotpunite kućni budžet

Trebate podmiriti kućne račune i samo vam nedostaje manji iznos kako biste to i uspjeli? Radi li se o 75 EUR do 4000 EUR, brze male pozajmice vam omogućuju da upravo to i napravite. Nema razloga za brigu, takve zajmove nećete dobiti u klasičnoj banci, ali u online banci možete i hoćete. Neka vas ne brinu kruta pravila klasične banke, kada online banka zaobilazi sve nepotrebne komplikacije i daje vam priliku da upotpunite kućni budžet na najlakši mogući način. Mislite da se to događa rijetkima? Događa se većini građana, samo što moderna tehnologija ide svima na ruku te vrlo diskretno možete zatražiti brzu malu pozajmicu bez da itko ikada sazna za to, osim ako vi sami nekome ne kažete.

Brze male pozajmice su jednostavan korak do lakog novca

Nikad nije bilo lakše doći do potrebnog novca nego što je to danas uz brze male pozajmice. One su sastavni dio redovne ponude online banke i iznimno su popularne kod građana baš zato što možete doslovno pozajmiti nešto eura ako vam je točno toliko potrebno, te unutar 2 tjedna vratiti cijeli iznos kao da ništa nije bilo. Klijenti koji uredno podmiruju svoje pozajmice, uvijek imaju mogućnost redovno pozajmljivati novac kad god im je potrebno, ali tek nakon što otplate prvu pozajmicu, odnosno prošlu pozajmicu. Novac možete trošiti na što god želite ili morate, bilo da su u pitanju malo skuplji računi za lijekove ili možda trebate riješiti iznenadni kvar u kući. Ukoliko imate auto, nepredvidivi kvarovi su uvijek mogući, stoga je uvijek dobro imati brzu malu pozajmicu pri ruci.

Brze male pozajmice uz presliku osobne iskaznice

Brze male pozajmice su moguće samo uz osobnu iskaznicu, odnosno kopiju osobne iskaznice i kopiju kartice tekućeg računa. Bilo bi dobro ako biste uz prijavnicu mogli priložiti i potvrdu o primanjima, ovisno o tome jeste li zaposlenik ili umirovljenik, ali sva primanja koja imate se vode pod redovna primanja.

Brze male pozajmice sjedaju na vaš račun unutar 20 minuta nakon obrade zahtjeva

Ništa vas ne sprječava da živite onako kako vi to želite, a brze male pozajmice omogućuju da ostvarite svoje želje čak i onda kada vam financije nisu najsavršenije. Popunite online zahtjev, pošaljite i pričekajte odobrenje. Ako ste sve napravili prema uputama, vaš novac odobren kroz brzu malu pozajmicu bi trebao biti na računu unutar 10 minuta, nekada pola sata ako je potrebno malo više vremena za obradu. Ukoliko imate kakvih nejasnoća, slobodno nam se obratite.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (322 ocjena)