PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti i pozajmice

Brzi krediti i pozajmice uz odlične uvjete

Bez obzira kojem društvenom sloju pripadali, iznenadne promjene su uvijek moguće i financijske poteškoće rijetko koga ikad zaobiđu. Brzi krediti i pozajmice su uvijek redovno traženi, bilo da se netko samo raspituje za neke buduće planove ili misli ozbiljno u kraćem vremenu nešto ugovoriti. Klasična banka ima svoje uvjete, koji nekome mogu odgovarati ili ne moraju, ovisno o potrebama i željama, a najviše o mogućnostima. Mnogi građani vole živjeti iznad svojih mogućnosti, te se tako dogode veliki dugovi kojima nikada kraja. Kreditne tvrtke, online banke i razne financijske agencije su se prilagodile daleko širem krugu građana, te imaju ponudu za svaki profil klijenta, bilo postojećeg ili budućeg. Ponuda brzih kredita i pozajmica je uistinu raznovrsna kod online banki, a najveća prednost je što klijent ima priliku ugovoriti bilo koji financijski proizvod prema svojim mogućnostima, odnosno, službenici maksimalno izlaze u susret sa povoljnim uvjetima i pogodnostima.

Brzi krediti i pozajmice uz prilagodljive ugovore

Kreditne tvrtke zaobilaze sve moguće komplikacije u koriste klijenta i svog vlastitog poslovanja. Brzi krediti i pozajmice nisu dostupni bez potpisivanja konkretnog ugovora, a nužno je da korisnik pročita ugovor i ukoliko postoje kakve nejasnoće, provjeri i konzultira se sa kreditnim posrednikom oko uvjeta navedenih u ugovoru. Naime, vi kao korisnik birate iznos kredita i rok otplate se prilagođava svoti kredita. Kako bi otplata kredita tekla bez problema, nužno je da potencijalne mjesečne rate navedenog kredita ukalkulirate u svoj kućni proračun prije nego se odlučite ugovoriti bilo koji proizvod.  Ako bi vam takav rok otplate bio preopterećujući za financije, bolje da je povećate rok otplate na 18 obroka nego manje. Sa brzim kreditom i pozajmicom možete napraviti pozitivne promjene u svom životu, samo ako imate dobar otplatni plan, a on kreće od vaših postojećih troškova.

Brzi krediti i pozajmice – kako zatražiti i koliko je brza isplata?

Brzi krediti i pozajmice se mogu zatražiti putem online zahtjeva, odnosno obrasca koji ispunjavate vi osobno, te upišete tražene podatke. U prilogu obrasca dodate kopiju skena osobne iskaznice, te također i potvrdu o tekućem računu, ukoliko vam je lakše, možete skenirati karticu tekućeg računa, koji također ne smije biti blokiran. Sama obrada zahtjeva za brzim kreditom ili pozajmicom ne traje dugo, a odobrenje možete dobiti bez ikakvih problema ukoliko je sve u redu. Uplata na vaš tekući slijedi unutar dvadesetak minuta, što bi značilo da cjelokupni postupak ne traje dugo. Najdulje što možete čekati je 24 sata, što je i dalje brže od dva tjedna čekanja na odobrenje i isplatu kredita u klasičnoj banci.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (446 ocjena)