PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica RBA

E pozajmica RBA- iskoristite sve pogodnosti modernog doba

Kada brzo trebate nabaviti konkretniju svotu novaca, zadnje što želite je gubiti vrijeme na prikupljanje papira i čekanje u banci. E pozajmica RBA omogućuje da izbjegnete i jedno i drugo, a opet nabavite hitno potreban novac. Ona je najmoderniji financijski proizvod RBA banke s kojim se omogućuje svakom klijentu brza i efikasna usluga, bez stresa i u relativno kratkom vremenskom roku. Internet je posljednjih nekoliko godina zavladao gotovo pa svakim segmentom ljudskog života, no najkorisnijim se pokazao kada je u pitanju financijsko poslovanje, odnosno bankarstvo. Tako dolazimo do toga da sve što vam treba da bi mogli koristiti e pozajmicu RBA, je upravo mobitel i dobra internetska veza. Jednostavnije ne može, zar ne?

E pozajmica RBA – ispunite online zahtjev i realizirajte pozajmicu još danas

Zašto bi čekali kada svoj novac možete imati već danas, ako nam pošaljete ispunjen e pozajmica RBA zahtjev! Pronađite ga na našoj internetskoj stranici, jednostavan je za ispuniti i sve što se traži su osnovni podaci. Kako bi cijeli postupak bio što jednostavniji za klijente, tražena dokumentacija je svedena na minimum minimuma, osobna iskaznica i IBAN tekućeg računa, stoga nećete morati skupljati gomilu papira. Traženu dokumentaciju šaljete zajedno sa zahtjevom i pričekate par trenutaka dok naši agenti pregledaju i obrade zahtjev, te ga zatim odobre. Realizacija uplate se odvija odmah nakon odobrenja vašega zahtjeva, stoga novac može biti na vašem tekućem računu već unutar 20 minuta nakon što ste poslali zahtjev. Naravno, ako je velika količina zahtjeva, tada se uplate vrše najkasnije unutar 24 sata, no unutar istog dana možete imati na svom računu novčana sredstva odobrena putem e pozajmice RBA.

E pozajmica RBA- brza usluga i brzi novac

E pozajmica RBA ima mnogo pogodnosti, a ono što najviše karakterizira ovu uslugu je brzina. Kako vi pošaljete zahtjev, on odmah ulazi u sustav obrade, te ako je sve u redu, ide brzo u sustav isplate. Nema komplikacija kako ih obično ima kada osobno dolazite u banku, da morate čekati u redu, držati kod sebe hrpu fascikala i trošiti vrijeme prvo na čekanje, a zatim na razgovor, pa ponovno čekate dok se vaš zahtjev uopće odradi, a nakon toga čekate na odgovor. Koji u većini slučajeva bude negativan. U ovom slučaju nema negativnost ni u tragovima. Pozajmice su najčešće manjih, praktičnih iznosa, te uz njih ide i kraći rok otplate, stoga nema potrebe za suvišnom birokracijom i instrumentima osiguranja kao što bi to bilo u slučaju kredita. Rok otplate se prilagođava iznosu, relativno brzo se otplati svaku e pozajmicu RBA jer su najčešće u iznosima od 75 EUR do 4000 EUR. Što znači da takve iznose većina korisnika zatvori u roku do 8mjeseci. To je stvarno velika prednost jer nema višegodišnjih izdvajanja novaca samo za otplaćivanje dugova.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (335 ocjena)