PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka pozajmice

Erste banka pozajmice- diskretno i brzo rješavamo vaše financijske brige

Erste banka pozajmice već dugi niz godina su najtraženije pozajmice na novčanom tržištu. Zadovoljni korisnici kao najveću prednost navode brzinu usluge, jednostavnost i diskretnost. Naime, novčani problemi su nešto za što većina ljudi smatra da im se ne može dogoditi. No, koliko god se trudili i radili, te pokušavali uštedjeti, realnost je takva da su životni troškovi sve veći, a ako uz sve imate i obitelj, troškovima nikada kraja i mogu biti samo sve veći. Iz tog razloga svi posegnu za najčešćim rješenjima- kreditnim karticama i minusima po računima, tek kada iscrpe sve druge mogućnosti, tada se počnu raspitivati za Erste banka pozajmicu. Mnogi tako žele brzinski riješiti nastale dugove i mi smo se svojski potrudili kako bi klijentima omogućili što jednostavniji način korištenja naših usluga.

Erste banka pozajmice- brza online prijava i obrada prijave

Za Erste banka pozajmice ne morate čekati u banci, niti obilaziti razne institucije i skupljati hrpe potvrda i raznih dokumenata. Trebate samo dobar WiFi, mobitel ili laptop, ovisno o tome što preferirate. Koliko vam brzo treba da popunite online prijavnicu? Otprilike koliko vam treba da popijete kavu, a nitko ne mora znati da ste se prijavili za pozajmicu, jer se sve obavlja online putem. Sama pozajmica je po svojoj svrsi poput nenamjenskog gotovinskog kredita, što znači da novac koji vam bude isplaćen na tekući račun, možete trošiti kako god želite. Prijavu popunite sa osnovnim podacima, pošaljite zajedno sa preslikom osobne iskaznice i preslikom kartice tekućeg računa, a sve ostalo prepustite nama. Prijava za Erste banka pozajmicu će ubrzo biti obrađena i pregledana, a zatim slijedi isplata odmah po odobrenju prijave. Najčešće treba okvirno 20 minuta od slanja zahtjeva do isplate, što je odlično za sve koji brzo trebaju novac.

Erste banka pozajmice- do brzog novca u par klikova

Iznenada vam se pokvario auto i nemate izbora nego pod hitno smisliti novac kako bi mogli napraviti neophodan servis? Erste banka pozajmice su najbolje rješenje za takve situacije, nema brže realizacije na novčanom tržištu od Erste banke, stoga popunite online prijavnicu još danas i uvjerite se u našu efikasnost i brzinu. Suvremeno doba donosi suvremena rješenja, a mi smo uvijek išli u korak s vremenom kako bismo našim korisnicima uvijek mogli ponuditi najbolje. Ne brinite zbog minusa na računu niti iznenadnih popravaka, Erste banka pozajmica je udaljena od vas svega par klikova koliko vam treba da pošaljete popunjenu prijavu zajedno sa osnovnim dokumentima.

Erste banka pozajmice u iznosu 700 EUR

Hitno vam treba 700 EUR? Nema problema. Erste banka pozajmice su dostupne u različitim iznosima, od minimalno 75 EUR gdje je rok otplate do 14 dana, pa sve do 1500 EUR gdje je rok otplate do 12 mjeseci. Tako za pozajmicu od 700 EUR je najčešće odobren rok otplate od 4 mjeseca pa do 6 mjeseci, kako bi se što prije zatvorio dug, Za sve iznose Erste banka pozajmica iznad 400 EUR je potrebno da priložite potvrdu o redovnim prihodima, te tri platne liste ili mirovinsku listu, te naravno presliku osobne i presliku kartice tekućeg računa koji ne smije biti pod blokadom.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (235 ocjena)