PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročne pozajmice RBA

Kratkoročne pozajmice RBA za korisnike koji hitno trebaju novac

Kratkoročne pozajmice RBA su predviđene upravo za one klijente koji hitno moraju pozajmiti određenu svotu novaca kako bi brzinski riješili neku situaciju, a istodobno se na kraći period obavezali otplatiti pozajmicu i zatvoriti dug. Riječ je o manjim svotama novaca, od minimalno 75 EUR do 4000 EUR, iako postoji mogućnost i nešto većeg iznosa. Naravno, za pozajmicu od 75 EUR zaista se ne morate obavezati na dugi rok otplate, najčešće se takav dug otplati u roku 14 dana. Korisnici koji uredno zatvaraju svoja dugovanja u dogovorenom roku, postižu dobar kreditni rejting i njima će se uvijek omogućiti ponovno pozajmljivanje kratkoročnih pozajmica RBA kada god im zatreba, sve dokle god uredno izvršavaju svoje financijske obaveze.

Kratkoročne pozajmice RBA- usluga dostupna svima

Kratkoročne pozajmice RBA su posebna usluga, kreirana prema potrebama današnjeg društva. Nekada vam nedostaje malo novaca da biste mogli platiti sve pristigle račune, zbilja vam ne treba pozajmica od par tisuća eura već možda par stotina eura. Ne biste možda vjerovali, ali mnogi klijenti imaju istu ili sličnu potrebu, stoga je RBA među prvima prepoznala potrebu modernog društva, da može pozajmiti onoliko novca koliko je zaista potrebno i da se otplatiti u brzom roku. Zato je ovo stvarno ponuda koju se ne smije propustiti ako ste u takvoj situaciji, pa zašto bi se grizli ili molili nekoga poznatoga da vam pozajmi, kada vi to možete riješiti sami? Od vas se ne traži ispunjavanje nešto posebno strogih uvjeta, bitno je da ste punoljetni sa redovnim mjesečnim prihodima, vrsta zaposlenja ne igra nikakvu ulogu. Sa kratkoročnom pozajmicom RBA ne morate više brinuti, bilo da vam treba manja svota novaca ili nešto veća.

Kratkoročne pozajmice RBA- povoljni uvjeti i brza usluga

Za kratkoročne pozajmice RBA su kreirani jednostavni uvjeti kako bi se korisnicima što više olakšao proces. Prije svega, valja napomenuti da je cjelokupan proces dostupan putem interneta, a to posebno veseli klijente koji ne vole gubiti vrijeme na prikupljanje dokumentacije niti čekanje u redu. Iz udobnosti vlastitog doma ili omiljenog kafića, jednostavno popunite online zahtjev, te kopirate osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa, i to sve zajedno pošaljete i to je to. Nekoliko trenutaka kasnije dobivate odobrenje zahtjeva, a za par minuta vam na tekući račun sjeda željena kratkoročna pozajmica RBA, odnosno novčana sredstva iste. U prosjeku cijeli postupak traje do 20 minuta, ako je baš veliki broj pristiglih zahtjeva, tada se nešto dulje čeka, no uvijek se sve uplate realiziraju isti dan kako su poslani zahtjevi.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (418 ocjena)