PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Osobni krediti koje nudi Ferratum

Vrste osobnih kredita koje nudi Ferratum

Osobni krediti su jedna od najpopularnijih vrsta kredita u Hrvatskoj. Ferratum, kao jedna od vodećih financijskih institucija na tržištu, nudi različite vrste osobnih kredita koji se mogu prilagoditi potrebama klijenata.

Prva vrsta osobnih kredita koje nudi Ferratum je kratkoročni kredit.

Ovaj kredit namijenjen je klijentima koji trebaju brzu financijsku pomoć, a vraća se u roku od nekoliko mjeseci. Kratkoročni krediti su idealni za nepredviđene situacije poput popravka automobila ili plaćanja računa koji su iznenada stigli.

Druga vrsta kredita koju nudi Ferratum je dugoročni kredit. Ovaj kredit namijenjen je klijentima koji imaju veće financijske potrebe, poput kupnje automobila ili renoviranja stana.

Dugoročni krediti omogućuju klijentima da svoje financije organiziraju na dulji period, s fiksnom kamatnom stopom i stalnom mjesečnom ratom.

Treća vrsta kredita koju nudi Ferratum je kredit za refinanciranje. Ovaj kredit namijenjen je klijentima koji imaju postojeće kredite s visokom kamatnom stopom, a žele ih refinancirati po nižoj kamatnoj stopi. Kredit za refinanciranje omogućuje klijentima da uštede novac na kamatama i da svoje financije organiziraju na bolji način.

Četvrta vrsta kredita koju nudi Ferratum je kredit za nezaposlene.

Ovaj kredit namijenjen je klijentima koji su trenutno nezaposleni, ali imaju neku vrstu redovitih primanja. Kredit za nezaposlene omogućuje klijentima da dobiju financijsku pomoć koja im je potrebna kako bi prebrodili teško razdoblje.

Ukratko, osobni krediti koje nudi Ferratum su različitih vrsta i prilagođeni su potrebama klijenata. Bez obzira na to trebate li kratkoročni ili dugoročni kredit, kredit za refinanciranje ili kredit za nezaposlene, Ferratum ima rješenje koje će vam pomoći da ostvarite svoje financijske ciljeve.

Kako dobiti osobni kredit kod Ferratuma

Kako dobiti osobni kredit kod Ferratuma? Ferratum nudi jednostavan i brz proces apliciranja za osobne kredite. Prvi korak u procesu je posjetiti Ferratumovu web stranicu i odabrati vrstu kredita koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Nakon što ste odabrali vrstu kredita, sljedeći korak je popuniti online aplikaciju na web stranici.

Ferratumova aplikacija za kredit je jednostavna i brza, a klijenti će morati unijeti neke osnovne informacije o sebi, kao što su ime, prezime, adresa, broj telefona i e-mail adresa.

Nakon što ste unijeli svoje osobne podatke, morat ćete unijeti informacije o svojim financijama. Ferratum će vas pitati o vašim prihodima i rashodima, kao i o vašoj kreditnoj povijesti.

Ove informacije pomažu Ferratumu da procijeni vašu kreditnu sposobnost i odredi koliko novca možete dobiti.

Nakon što ste popunili aplikaciju, Ferratum će vam poslati obavijest o odobrenju ili odbijanju kredita. Ako je vaš kredit odobren, Ferratum će vam poslati ugovor koji morate potpisati.

Nakon što ste potpisali ugovor, novac će biti uplaćen na vaš bankovni račun u roku od nekoliko sati.

Ferratum nudi brzu i jednostavnu uslugu za sve svoje klijente, a proces apliciranja za osobne kredite je jednostavan i brz.

Ukratko, da biste dobili osobni kredit kod Ferratuma, morate posjetiti njihovu web stranicu i odabrati vrstu kredita koja vam najbolje odgovara. Nakon toga, morate popuniti online aplikaciju i unijeti svoje osobne i financijske podatke. Nakon što je vaš kredit odobren, morate potpisati ugovor, a novac će biti uplaćen na vaš bankovni račun u roku od nekoliko sati. Ferratum nudi jednostavan i brz proces apliciranja za osobne kredite koji je dostupan svima koji žele ostvariti svoje financijske ciljeve.

Prednosti i nedostaci osobnih kredita koje nudi Ferratum

Kao i svaki drugi financijski proizvod, osobni krediti koje nudi Ferratum imaju svoje prednosti i nedostatke. Prije nego što se odlučite za ovu vrstu kredita, važno je razmotriti obje strane kako biste donijeli informiranu odluku.

Jedna od najvećih prednosti osobnih kredita koje nudi Ferratum je brzina i jednostavnost procesa apliciranja. Klijenti mogu popuniti aplikaciju za kredit online, a novac će biti uplaćen na njihov bankovni račun u roku od nekoliko sati ako je kredit odobren.

Ovo je izuzetno korisno ako trebate novac brzo, poput popravka automobila ili plaćanja neplaniranih računa.

Još jedna prednost osobnih kredita koje nudi Ferratum je fleksibilnost. Klijenti mogu odabrati vrstu kredita koja najbolje odgovara njihovim potrebama, a mogu birati između kratkoročnih i dugoročnih kredita, kredita za refinanciranje ili kredita za nezaposlene. Ova fleksibilnost omogućuje klijentima da prilagode svoje financije svojim potrebama i ciljevima.

Međutim, postoje i neke nedostatke osobnih kredita koje nudi Ferratum.

Jedan od glavnih nedostataka je visoka kamatna stopa. Kao što je slučaj s većinom osobnih kredita, kamatne stope su obično više u usporedbi s drugim vrstama kredita poput hipotekarnih kredita. Ovo može značiti da ćete na kraju platiti više novca u kamatama.

Još jedan nedostatak osobnih kredita koje nudi Ferratum je visoka naknada za obradu kredita.

Ova naknada može biti visoka, što može dodatno povećati ukupni trošak kredita.

Ukratko, osobni krediti koje nudi Ferratum imaju svoje prednosti i nedostatke. Brzina i jednostavnost procesa apliciranja te fleksibilnost su velike prednosti, dok su visoka kamatna stopa i naknada za obradu kredita glavni nedostaci. Važno je razmotriti obje strane prije nego što se odlučite za ovu vrstu kredita kako biste donijeli informiranu odluku.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (191 ocjena)