PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica bez banke

Pozajmica bez banke i bez komplikacija

Pozajmica bez banke je odlična opcija za sve građane koji imaju problema sa kreditnom sposobnošću, odnosno koji ne mogu dobiti potvrdu o kreditnoj sposobnosti. Riječ je o pozajmicama koje se ostvaruju sa minimalnim uvjetima, te se radi o uglavnom manjim iznosima na kraći period. Takva mogućnost pozajmljivanja potrebne gotovine dolazi od strane financijskih ustanova koje su svoje poslovanje dobro uhodale diljem svijeta, te na taj način promijenile financijsko tržište još prije 10 godina, a korisnicima diljem svijeta su omogućeni lakši načini dolaska do željenog novca. U tom periodu su počele i promjene na hrvatskom financijskom tržištu, kada su banke počele biti opreznije u odobravanju kredita i pozajmica, a ekonomska kriza je počela nagrizati sve pore društva i klijenti su počeli imati sve više poteškoća u otplaćivanju mjesečnih rata kredita. Kao rješenje takve komplicirane situacije, nametnule su se nebankarske ustanove koje djeluju kao kreditni posrednici i uz njihovu pomoć, na novčano tržište dolaze pozajmice bez banke u velikom rasponu iznosa, od 75 EUR do 4000 EUR sa različitim opcijama otplatnog roka.

Pozajmica bez banke- vi birate željeni iznos i rok otplate

Pozajmica bez banke je u svojoj osnovi poput nenamjenskog gotovinskog kredita, što za vas kao klijenta znači da odobrena novčana sredstva vi trošite kako želite i nikome ne morate polagati račune u smislu na što ste potrošili novac. Što je u svakom slučaju odlična vijest jer na taj način vi  možete novčana sredstva, ovisno o iznosu, rasporediti na sve što vam je potrebno- da pokrijete minus na računu, platite račun za kreditnu karticu ili  nagomilane račune za kućne režije. Mnogi korisnici se nađu u situaciji da hitno trebaju popraviti automobil, platiti troškove liječenja za kućnog ljubimca, a to obično znači prilično visoke iznose. Tu do izražaja dolazi opcija da vi možete sami izabrati željeni iznos, bilo da se radi o 75 EUR ili 4000 EUR, ovisno o tome koliko vam novaca zaista treba.

Pozajmica bez banke uz jednostavne uvjete i brzu isplatu novca na neblokiran tekući račun

Pozajmica bez banke je mnogim građanima omogućila lakši način popunjavanja kućnog budžeta. Također, klijenti nemaju razloga za strah oko ispunjavanja teških bankarskih uvjeta jer nebankarske financijske ustanove ne inzistiraju na kompliciranim uvjetima. Tako da je ovdje jedino bitno da ste punoljetni građanin Republike Hrvatske, imate redovne prihode, s time da status vašeg ugovora o radu nije toliko bitan. Sami uvjeti uključuju ispunjavanje online obrasca za pozajmicu bez banke, da u prilogu možete dodati kopiju osobne, IBAN tekućeg računa na koji će se vršiti isplata pozajmice, te izvadak iz banke o vašim redovnim mjesečnim primanjima. Nakon što vas zahtjev bude pregledan i odobren, vrši se isplata novca na vaš neblokiran tekući račun, možete očekivati da u roku 15 minuta novac već bude na vašem računu.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (451 ocjena)