PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica Erste banka

Pozajmica Erste banka- zašto ići u banku, zatražite online pozajmicu!

Pozajmica Erste banka je vaše idealno rješenje iz više razloga. Ukoliko hitno trebate novac i ne želite gubiti vrijeme, tada se možete obratiti nama i mi ćemo riješiti vašu situaciju u najbržem roku. Osnova svakog posla je zadovoljstvo klijenta, stoga smo cijeli koncept poslovanja preokrenuli tako da klijentu možemo pomoći u najbržem mogućem roku. Stoga, naša web stranica sadrži ponudu pozajmica i online obrazac ukoliko odlučite zatražiti pozajmicu, a niste u mogućnosti otići u poslovnicu. Zašto bi gubili vrijeme na čekanje u banci kada uz kavu ili čaj možete riješiti cijeli proces u udobnosti vašega doma? Online obrazac je jednostavan za popuniti, a što se tiče dokumentacije, sveli smo je na minimum, što znači da je dovoljna osobna iskaznica i kartica tekućeg računa, odnosno, potrebno je napraviti kopije istih pa ih priložiti uz ispunjeni obrazac. Ukoliko vam je potrebna pozajmica veća od iznosa 3000 kuna, tada je potrebno da priložite potvrdu o redovnim mjesečnim primanjima. Možete koristiti bankovni izvadak, platne liste, mirovinske liste, bitno je da možete potvrditi mjesečne prihode, ostali detalji nisu toliko važni. Za pozajmicu Erste banke morate biti punoljetni građanin Republike Hrvatske, no kada su u pitanju takve manje svote novaca, ne provodimo detaljne analize vaše financijske prošlosti.

Pozajmica Erste banka- brza obrada zahtjeva, brza isplata!

Pozajmica Erste banka je dostupna u većim i manjim iznosa, što znači da možete zatražiti minimalno 75 EUR, a maksimalno 4000 EUR. Vremenski periodi otplate se određuju ovisno prema iznosu i naravno, vašim mogućnostima. Bitno je da ste svjesni svojih financijskih mogućnosti i da ugovarate pozajmicu Erste banke uzimajući sve u obzir. Rok otplate je moguće ugovoriti do 18 mjeseci, što je odlično ako vam treba malo veća pozajmica, od primjerice 4000 EUR. Poslani zahtjevi se obrađuju najbrže moguće, stoga nakon odobrenja, većina isplata se vrši unutar 5 do 10 minuta, tako da od slanja zahtjeva do same isplate nekada prođe niti 20 minuta sveukupno. Vodite brigu o tome da vaš tekući račun nije pod blokadom, jer u suprotnome isplaćena sredstva nećete moći koristiti.

Pozajmica Erste banka- pouzdana usluga na vašem dlanu

Pozajmica Erste banka je primjer kako tehnologija može olakšati život. Uz pomoć mobitela ili tableta, gdje god se nalazili a da imate internetsku vezu, možete već danas zatražiti pozajmicu i imati novac na svome računu. Usluga je potpuno pouzdana i transparentna. Naime, također na webu imamo dostupan ugovor kojim se jasno određuju sva prava i obaveze dviju strana, odnosno vas kao zajmoprimca i nas kao zajmodavca. Točan iznos pozajmice Erste banke, rok otplate, plan otplate, te ostali detalji bitni za našu suradnju, navedeni su u ugovoru, stoga preporučamo da ga temeljito proučite prije odluke.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (484 ocjena)