PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice do 700 EUR

Kako do pozajmice do 700 EUR?

Pozajmice do 700 EUR su danas iznimno tražene jer je riječ o konkretnom iznosu koji svakom obiteljskom kućanstvu najčešće nedostaje. Zvuči pretjerano? Sa sigurnošću možemo tvrditi da nije nimalo pretjerano, svaka obitelj sa 2 ili 3 djece može potvrditi da im prosječni mjesečni prihodi nisu dovoljni za sve potrebe i troškove. Naročito ako bismo uzeli u obzir da su kućne režije sve skuplje, a o hrani ne treba niti govoriti. Troškovi su uglavnom sve veći, a primanja ostaju ista ili sa minimalnim povišicama. Ako imate kakve kredite, problem postaje veći. Uvijek se na mjesečnoj bazi potkradu i oni neželjeni, potpuno neplanski troškovi što se tiče kvara na automobilu, kvar u kući ili stanu. Koliko puta ste do sada popravljali bojler? Perilicu rublja? Perilicu suđa? Da ne nabrajamo, to su situacije koje se uvijek mogu dogoditi i nikada nisu u pitanju male svote novaca. U tom slučaju, brza pozajmica do 700 EUR postaje rješenje iz snova, ona financijska injekcija koju tako silno trebate.

Pozajmica do 700 EUR uz brz i efikasan proces obrade zahtjeva

Nebankarske ustanove poput kreditnih tvrtki su popularne zbog brze i efikasne obrade pristiglih zahtjeva, stoga pozajmica do 700 EUR može biti na vašem računu istoga dana i to bez da ste izišli iz kuće. Najveća prednost pozajmljivanja kod kreditnih tvrtki je to što sve možete obaviti preko interneta, uz minimalnu papirologiju i jednostavan ugovor. Ugovor možete skinuti preko web stranice kreditne tvrtke, u njemu se navode sve bitne stavke kao što su iznos same pozajmice, rok otplate i ostalo. Ukoliko imate kakve nedoumice, slobodno se posavjetujte sa vašim kreditnim posrednikom ili vama bliskom osobom. Što se tiče same prijave za pozajmicu do 700 EUR, proces je jednostavan. Zahtjev također možete pronaći na web stranici, popuniti i poslati zajedno sa dodanom kopijom kartice tekućeg računa i kopijom osobne iskaznice, te potvrdu o prihodima, kao što je platna lista ili mirovinska lista.

Pozajmica do 700 EUR uz isplatu na neblokiran tekući račun

Svake pozajmice do 700 EUR se isplaćuju na neblokiran tekući račun, pa je poželjno da vodite računa o tome kada šaljete zahtjev za pozajmicom. Sama uplata se izvršava iznimno brzo, već unutar 20 minuta nakon obrade zahtjeva i odobrenja istoga, vaš novac sjeda na račun. Kada je iznimno velika količina pristiglih zahtjeva, potrebno je malo više vremena, no najkasnije unutar 24 sata vaš novac je na računu. Svaki zahtjev za pozajmicom do 700 EUR se obrađuje prema tome kako pristigne, proces je maksimalno pojednostavljen kako bi se uštedilo vrijeme i vama i nama.

Pozajmica do 700 EUR uz brzu otplatu

Pozajmica do 700 EUR se tretira kao nenamjenski  gotovinski zajam, odnosno kredit, stoga se novčana sredstva mogu trošiti prema potrebi. Pošto je riječ o manjem iznosu, rok otplate je također praktičan i relativno brzo možete zatvoriti dug. Kada su u pitanju pozajmice do 700 EUR, iznos se može otplatiti u roku 4-5 mjeseci, a nekada i kraće, ovisno o vašoj općenitoj financijskoj situaciji.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (471 ocjena)