PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Ferratum

Što je Ferratum i kako funkcionira?

Ferratum je međunarodna financijska tvrtka koja nudi brze i jednostavne kredite putem interneta. Tvrtka je osnovana 2005.

godine u Finskoj i od tada je postala jedna od najpopularnijih tvrtki za kratkoročno posuđivanje novca. Ferratum ima poslovnice u više od 25 zemalja diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku i Aziju.

Ferratum funkcionira na način da klijenti mogu zatražiti kredit putem interneta, bez potrebe za odlaskom u banku ili fizičkom pregledu. Klijenti moraju ispuniti jednostavan obrazac za prijavu na web stranici Ferratuma i poslati svoje osobne podatke.

Nakon toga, Ferratum vrši provjeru kreditne sposobnosti klijenta i odobrava kredit ako su ispunjeni svi uvjeti.

Krediti koje nudi Ferratum su kratkoročni krediti, obično u rasponu od 100 do 3000 eura, s rokovima otplate od 30 dana do 12 mjeseci. Kamatne stope su konkurentne u odnosu na druge tvrtke koje nude slične usluge.

Ferratum također nudi mogućnost produženja roka otplate ako klijent nije u mogućnosti vratiti kredit u dogovorenom roku.

Ferratum koristi najnovije tehnologije za sigurnost i zaštitu osobnih podataka klijenata. Tvrtka također ima korisničku podršku koja je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kako bi pomogla klijentima u bilo kakvim pitanjima ili problemima.

Ukratko, Ferratum je financijska tvrtka koja nudi brze i jednostavne kredite putem interneta. Tvrtka funkcionira na način da klijenti mogu zatražiti kredit putem interneta, bez potrebe za odlaskom u banku ili fizičkom pregledu. Krediti koje nudi Ferratum su kratkoročni krediti s rokovima otplate od 30 dana do 12 mjeseci, a tvrtka koristi najnovije tehnologije za sigurnost i zaštitu osobnih podataka klijenata.

Kako se može dobiti kredit od Ferratuma?

Postupak dobivanja kredita od Ferratuma je jednostavan i brz. Prvo, klijent mora posjetiti web stranicu Ferratuma i odabrati iznos kredita i rok otplate koji su mu potrebni. Nakon toga, klijent mora ispuniti obrazac za prijavu i poslati svoje osobne podatke.

Ferratum će zatim provjeriti kreditnu sposobnost klijenta i odlučiti o odobrenju kredita.

Ako je kredit odobren, klijent će dobiti novac na svoj bankovni račun u roku od nekoliko sati.

Klijenti koji se prijavljuju za kredit od Ferratuma moraju ispunjavati neke osnovne uvjete. Klijent mora biti stariji od 18 godina, imati stalni izvor prihoda i biti državljanin zemlje u kojoj Ferratum posluje.

Ferratum nudi fleksibilne uvjete otplate kredita. Klijenti mogu odabrati rok otplate koji im najbolje odgovara, a ako nisu u mogućnosti vratiti kredit u dogovorenom roku, Ferratum nudi mogućnost produženja roka otplate.

Klijenti koji se prijavljuju za kredit od Ferratuma ne moraju imati savršenu kreditnu povijest. Ferratum uzima u obzir kreditnu sposobnost klijenta na temelju različitih čimbenika, uključujući prihod, dugove i povijest plaćanja.

Ferratum nudi različite vrste kredita, uključujući kratkoročne kredite, kredite za poslovne svrhe i kredite za kupnju automobila. Klijenti mogu odabrati kredit koji najbolje odgovara njihovim potrebama i zahtjevima.

Ukratko, postupak dobivanja kredita od Ferratuma je jednostavan i brz. Klijenti moraju ispuniti obrazac za prijavu na web stranici Ferratuma i poslati svoje osobne podatke. Ferratum će provjeriti kreditnu sposobnost klijenta i odlučiti o odobrenju kredita. Klijenti koji se prijavljuju za kredit od Ferratuma ne moraju imati savršenu kreditnu povijest, a tvrtka nudi fleksibilne uvjete otplate kredita. Ferratum nudi različite vrste kredita, uključujući kratkoročne kredite, kredite za poslovne svrhe i kredite za kupnju automobila.

Koje su prednosti korištenja usluga Ferratuma?

Korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti za klijente koji trebaju kratkoročni kredit. Jedna od najvećih prednosti je brzina i jednostavnost postupka dobivanja kredita. Klijenti ne moraju posjećivati banku ili fizički pregledavati, već mogu podnijeti zahtjev za kredit putem interneta u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg mjesta.

Ferratum nudi fleksibilne uvjete otplate kredita, što je još jedna prednost za klijente.

Klijenti mogu odabrati rok otplate koji im najbolje odgovara i imaju mogućnost produženja roka otplate ako nisu u mogućnosti vratiti kredit u dogovorenom roku.

Klijenti koji se prijavljuju za kredit od Ferratuma ne moraju imati savršenu kreditnu povijest. Ferratum uzima u obzir kreditnu sposobnost klijenta na temelju različitih čimbenika, uključujući prihod, dugove i povijest plaćanja.

Ferratum također nudi konkurentne kamatne stope u odnosu na druge tvrtke koje nude slične usluge.

Klijenti mogu biti sigurni da neće biti preplaćeni za svoj kredit.

Klijenti koji se prijavljuju za kredit od Ferratuma mogu biti sigurni da su njihovi osobni podaci sigurni. Tvrtka koristi najnovije tehnologije za sigurnost i zaštitu osobnih podataka klijenata.

Ferratum također nudi korisničku podršku koja je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Klijenti mogu dobiti pomoć u bilo kojem trenutku ako imaju pitanja ili probleme.

Ukratko, korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti za klijente. Brzina i jednostavnost postupka dobivanja kredita, fleksibilni uvjeti otplate, konkurentne kamatne stope, sigurnost i zaštita osobnih podataka te korisnička podrška su neke od prednosti koje klijenti mogu očekivati. Ferratum je pouzdana financijska tvrtka koja nudi kvalitetne usluge kratkoročnog posuđivanja novca.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (466 ocjena)