PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 13.07.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zagrebačka banka pozajmice

Zagrebačka banka pozajmice su dostupne po najpovoljnijim uvjetima

Kada ste u stisci sa novcem i tražite za sebe najpovoljnije uvjete, toplo vam savjetujemo da proučite što vam nude Zagrebačka banka pozajmice. Uz gomilu oglasa i banaka koje se redom nude i reklamiraju kao odlično rješenje, vrijeme da razmotrite opciju sa najdužom tradicijom poslovanja na tržištu i pouzdanim renomeom. Kako se situacija na financijskom tržištu mijenja iz dana u dan, tako je potrebno pratiti sva događanja i kreirati ponudu koja može pružiti optimalnu kvalitetu i financijsku stabilnost svakom klijentu koji koristi naše usluge. S takvim pristupom smo kreirali naše brze pozajmice koje služe upravo tome da krajnji korisnik može na povoljan i brz način riješiti novčane probleme bez da ulazi u dodatne, obično velike dugove. Zagrebačka banka pozajmica je dostupna svim punoljetnim građanima sa redovnim prihodima.

Zagrebačka banka pozajmice dostupne uz brzu otplatu  i prilagodljiv iznos

Zagrebačka banka pozajmice je dostupna u velikom rasponu, stoga možete birati iznos koji vama odgovara. Preporučamo da vodite računa o vašim uobičajenim financijskim mogućnostima, pošto se pozajmica otplaćuje određen period, najčešće između 5 do 8 mjeseci za iznose do 700 EUR, no ukoliko vam treba manje ili više novaca, vi odaberite iznos i vrijeme otplate koje vam najbolje odgovara. Maksimalan rok otplate je 18 mjeseci, što je odlično za one koji ne žele biti dugoročno opterećeni otplaćivanjem mjesečnih rata već žele brzo zatvoriti svoje dugovanje. Minimalan rok je 15 dana, što se najčešće prakticira za manje iznose pozajmice, na primjer, za svote od 75 EUR do 150 EUR. Bitno je da dobro procijenite svoju situaciju i unaprijed dogovorite rok i iznos koji su optimalni, te vas neće opteretiti više nego što je potrebno. Sa Zagrebačka banka pozajmicom možete promijeniti svoju životnu situaciju, samo ako dobro organizirate svoje financije.

Zagrebačka banka pozajmice- do brzog novca uz par klikova

Kako bi došli do Zagrebačka banka pozajmice, ne morate ići u poslovnicu, dovoljan vam je vaš pametan mobitel i stabilan internet. S par klikova dolazite na web stranicu gdje ćete pronaći dodatne podatke koji bi vas mogli zanimati, te također i naš internetski obrazac. Lako ga je popuniti, traženi podaci su osnovni podaci, te u prilogu je dovoljna osnovna dokumentacija poput osobne iskaznice i potvrde o tekućem računu. Ukoliko traženi iznos premašuje 40, potrebna je potvrda o redovnim prihodima. Nakon što zaprimimo zahtjev za Zagrebačka banka pozajmicu, te pregledamo i odobrimo, kreće isplata na vaš tekući račun. Uobičajeno vrijeme isplate je 15 minuta, stoga novac sjeda na vaš račun unutar tog vremena, maksimalno unutar 24 sata ako se obrađuje veliki broj zahtjeva istovremeno.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (226 ocjena)