PRIJAVA ZA KREDIT



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom uz lake uvjete

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom su relativno novi proizvod na financijskom tržištu, no nevjerojatnom brzinom su stekle iznimnu popularnost kod korisnika zajmova. Pitate se o čemu je riječ i koje su pogodnosti? Uz ovakav model pozajmica, dolaze mnogobrojne pogodnosti, a prije svega je riječ i o uvjetima. Naime, jednokratnu pozajmicu možete pronaći u ponudi najčešće kreditnih tvrtki koje posreduju pri zajmovima i kreditima. Najbitnije je da je tražitelj pozajmice punoljetna osoba sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj, te da imate redovna primanja. Vaš status što se tiče zaposlenja i financijska prošlost, nemaju utjecaja na dobivanje jednokratnih pozajmica s kratkoročnom otplatom.

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom uz prilagodljiv rok otplate

Što se tiče jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom, moguće je organizirati prikladan otplatni plan u skladu sa traženim iznosom pozajmice. Primjerice, pozajmicu u iznosu do 4000 EUR je moguće otplatiti već sa prvom idućom plaćom, a ukoliko je potrebno, unaprijed možete dogovoriti rok otplate do 18 mjeseci. Kako bi vam se financijska situacija konkretnije poboljšala, potrebno je organizirati financije te ukoliko postoje konkretnija dugovanja, nužno je pažljivije pratiti svoje troškove te ih svesti na one najosnovnije. Ukoliko imate potrebu za pozajmljivanjem pozajmice veće od 400 EUR, rok otplate, naravno, postaje veći. Za iznose do 4000 EUR možete dobiti rok otplate do maksimalno 18 mjeseci. Vodite računa o tome koliko zaista trebate pozajmiti novaca, te kako će otplata utjecati na vaš kućni budžet jer ćete morati izdvajati i novac kako bi otplatiti jednokratnu pozajmicu s kratkoročnom otplatom.

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom uz osnovne dokumente

Klasične banke zahtijevaju gomilu dokumenata i potvrda kako bi uopće procijenili jeste li podoban kandidat. Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom su korisnicima zanimljive upravo iz razloga što nema potrebe za silnim dokumentima, već se sve može riješiti uz one najosnovnije, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Glavne odlike svake kreditne tvrtke su jednostavnost i pristupačnost svim korisnicima koji imaju redovne prihode.  Upravo iz tog razloga, smanjena je količina dokumentacije, a cijeli postupak možete odraditi iz udobnosti vlastitog doma, uz pomoć mobitela ili laptopa. Nema potrebe da sjedite u čekaonici banke, sa hrpom fascikala, a kamoli da trošite dragocjeno vrijeme na skupljanje istih potvrda i papira po gradu.  Za jednokratnu pozajmicu s kratkoročnom otplatom, nećete morati izdvojiti više od pola sata vremena.

Brza isplata jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom  na tekući račun

Jesmo li vam već naveli da se novčana sredstva jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom brzo isplaćuju nakon odobrenja? Vaš novac može biti na računu u roku 24 sata, sve skupa nakon što ste poslali ispunjen zahtjev zajedno sa kopijom osobne i kopijom kartice tekućeg računa, te pričekali da se zahtjev obradi. Sve ide maksimalno brzo, stoga odmah po odobrenju se pokreće isplata novaca na neblokiran tekući račun, i u roku 15 minuta imate novac praktički u rukama.  Pripazite da vam račun nije blokiran ili možda zaštićen, jer u suprotnome nećete moći koristiti odobrena i isplaćena sredstva.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (398 ocjena)