PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice isplata isti dan

Pozajmice isplata isti dan uz jednostavnu prijavu

Kada nešto morate hitno platiti, tada su pozajmice isplata isti dan idealno rješenje. Ne vjerujete da je to moguće? Mi ćemo vam dokazati da je itekako moguće zatražiti brzu pozajmicu i isti dan imati novčana sredstva na računu. Mnogi imaju loša iskustva sa klasičnim bankama u smislu odbijenica i općenito kompliciranog procesa, čak i u slučaju odobrenja. Kod klasičnih banki cjelokupni proces može potrajati do 10 dana, a vama novac treba hitno. Jasno je da vam to nikako ne ide u prilog, još ako ste nepovoljnoj situaciji dulje vrijeme i imate neke kredite ili dugove od prije, klasične banke nisu ni slučajno opcija. Mi kao kreditni posrednici smo maksimalno pojednostavili cijeli proces od prijave do isplate. Dodatna pogodnost je što cijeli proces može trajati i samo 15 minuta, što obuhvaća samu dostavu zahtjeva, kopija osnovnih dokumenata i potpisanog ugovora i same isplate. Ako i dalje ne možete vjerovati da je moguće ostvariti pozajmicu sa isplatom isti dan, tada vam savjetujemo da nastavite čitati dalje.

Pozajmice isplata isti dan uz ekspresnu obradu zahtjeva

Nemate razloga za brigu, pozajmice isplata isti dan su savršenog rješenje koje je samo rezultat moderne tehnologije i modernog načina poslovanja. Svi moramo ići u korak s potrebama modernog vremena, a to znači da i financijsko tržište također mora hvatati korak sa potrebama modernog vremena. Prosječna primanja odavno nisu dovoljna za potrebe prosječnog građanina, stoga sa pozajmicama uz isplatu isti dan se mnogi građani itekako pomažu. Pošaljite nam vaš popunjen zahtjev sa kopijama traženih dokumenata, što je prilično jednostavno, riječ je samo o osobnoj iskaznici i kartici tekućeg računa. Ukoliko je riječ o pozajmici većoj od 400 EUR, obavezno morate priložiti i bankovni izvadak kao potvrdu o redovnim primanjima. Nevažno je jeste li zaposleni na određeno ili neodređeno, jeste li umirovljenik ili student. Bitno je da imate redovna primanja i to je sve. Sami proces obrade zahtjeva je izuzetno brz, stoga vas ne treba začuditi što ćete relativno brzo dobiti obavijest o odobrenju zahtjeva, a valja napomenuti da je bitno da skinete putem web stranice i ugovor koji prije potpisivanja trebate pročitati. U njemu su navedena vaša prava i obaveze po pitanju zajma, naravno, navodi se točan iznos zajma, otplatni rok i plan, te ostale informacije. Ugovor potpisan šaljete natrag putem maila. Pozajmica sa isplatom isti dan uvijek se isplaćuju samo uz potpisan ugovor i neblokiran tekući račun. Ugovor služi kao potvrda o isplati i klijentu i davatelju pozajmice.

Pozajmice isplata isti dan – brzo odobrenje i isplata

Pozajmice isplata isti dan spadaju u najpopularniji financijski proizvod, upravo zbog toga što sa navedenim novcem možete raspolagati kako želite isti dan kako ste poslali zahtjev. Ako hitno trebate platiti račun za kreditnu karticu u iznosu 7000 kuna, zatražite već sada svoju pozajmicu sa isplatom isti dan. Rok otplate vas ne treba brinuti, vi sami birate u dogovoru sa kreditnim posrednikom vremenski rok otplate. Tako navedeni iznos može otplatiti u 7 mjesečnih obroka, a ukoliko procijenite da bi vam više odgovarao dulji period, u startu zatražite rok otplate na 10 mjeseci.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (431 ocjena)