PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 11.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitne pozajmice

Saznajte kako dobiti hitne pozajmice!

Sve više građana ima mjesečne prihode koji im omogućuju da pokriju samo dio troškova onih osnovnih potreba. Hitne pozajmice mogu pomoći da pokrijete ostatak životnih potreba i da vam ostane još nešto novaca. Malo tko uzima u obzir da su troškovi životnih potreba užasno visoki, odnosno porasli su zadnjih godina i mjesečni prihodi nisu uvijek dovoljni za sve. Pregledavajući sve dostupne opcije, dolazimo do toga da nebankarske ustanove, kao na primjer, kreditne tvrtke, nude daleko povoljnije uvjete hitnih pozajmica, te često puta, ukoliko pozajmite određenu svotu, na primjer do 400 EUR na rok otplate unutar 30 dana, dobivate pogodnost da vam se ne obračunavaju dodatni troškovi. Naravno, tu trebate dobro organizirati svoje financije kako bi zaista otplatili navedeni iznos u tom roku, stoga stavite sve postojeće troškove na papir i proanalizirajte svoje mogućnosti.

Hitne pozajmice u par jednostavnih koraka

Hitne pozajmice su prilagođene potrebama svih građana koji su se našli u situaciji da trebaju hitni popravak automobila, hitni operativni zahvat ili se nalaze u nekoj drugoj situaciji koja zahtjeva dodatni priljev novca. Tražitelj pozajmice mora imati minimalno 18 godina, te redovna mjesečna primanja, neovisno o tome jeste li zaposleni na neodređeno ili određeno, radite li na crno ili na ugovor o djelu, jeste li student ili umirovljenik, itd. Taj detalj nama nije toliko presudan, bitno je samo da imate redovne mjesečne prihode i možete uredno otplaćivati svoju hitnu pozajmicu. Na našoj stranici ćete pronaći prijavnicu koju trebate popuniti i priložiti kopiju osobne iskaznice, te također i kopiju kartice tekućeg računa, odnosno preslike istih. Poželjno je priložiti i izvadak iz banke kao potvrdu o redovnim prihodima. Preslika kartice tekućeg računa nam je potrebna pošto se sve uplate s naše strane vrše na neblokirani tekući račun.

Hitne pozajmice sa brzom isplatom

Kada tražite hitne pozajmice, podrazumijeva se da su to pozajmice sa brzom isplatom. Stoga je naša usluga kreirana na način da se zaprimljeni zahtjev, odnosno prijavnica, obrađuje najbrže moguće. Uplatu na tekući račun je moguće zaprimiti već 10-15 minuta nakon zaprimljenog zahtjeva, radimo zaista brzu isplatu odobrenih novčanih sredstava. Naravno, kao legalna financijska ustanova, odnosno kreditna tvrtka, dajemo ugovor koji možete skinuti s naše stranice, pročitati navedene uvjete kao što su iznos pozajmice, odabrani rok otplate i ostali detalji, te potpisani ugovor zatim šaljete natrag nama putem maila. On služi kao svojevrsni oblik osiguranja, potvrda o transakciji između nas kao zajmodavca i vas kao klijenta. Hitnu pozajmicu možete koristiti kako želite jer je ona po svojoj osnovi nenamjenski zajam, te ne morate pravdati na što ste trošili svoj novac.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (268 ocjena)