PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 11.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje dobiti pozajmicu

Gdje dobiti pozajmicu ako sam kreditno nesposoban?

U zadnjem desetljeću je bilo nekoliko faza ekonomske krize gdje ljudi sve teže dolaze do potrebne gotovine, stoga se i sada mnogi pitaju gdje dobiti pozajmicu kada ste već kreditno nesposobni? Kreditno nesposobnima često puta mogu biti ocijenjeni čak i oni klijenti koji imaju relativno solidna primanja, no postoje drugi bankarski uvjeti koje ne ispunjavate i banka vas smatra prerizičnima da bi vam išta više odobrili. U tom slučaju, vrijeme je da malo pregledate internetske portale i stranice specijalizirane za pitanja poput gdje dobiti brze pozajmice. Na takvim stranicama ćete pronaći razne kreditne tvrtke koje se kreiraju raznovrsne pozajmice i kredite, namijenjene upravo punoljetnim građanima koji jednostavno ne mogu udovoljiti svim bankarskim uvjetima i zahtjevima.

Gdje dobiti pozajmicu i kakvi su uvjeti ?

Mnogi građani se počnu raspitivati gdje dobiti pozajmicu onda kada se nađu u kriznoj situaciji i moraju pod hitno nabaviti novac. Kreditne tvrtke su najbolje rješenje u takvoj situaciji jer nude povoljne pozajmice i nema rigoroznih uvjeta niti potrebe da dokazujete kreditnu sposobnost. Dovoljno je da imate minimalno 18 godina, no ne morate se bojati da ćete biti odbijeni zato jer ste premladi ili prestari, odnosno nije važno jeste li student ili umirovljenik. Najvažniji uvjet je da imate redovne prihode, bez obzira na to da li imate ugovor na određeno ili neodređeno, ili možda neku treću varijantu zaposlenja, odnosno ugovora. Kreditne tvrtke, uz osobnu iskaznicu i IBAN tekućeg računa, samo traže izvadak iz banke kojim potvrđujete da imate redovne mjesečne prihode i da ste u mogućnosti redovno otplaćivati mjesečnu ratu pozajmice. Tako da pri popunjavanju internetskog zahtjeva za pozajmicu, također samo trebate priložiti kopiju osobne iskaznice i broj tekućeg računa, odnosno IBAN, jer se uplata novčanih sredstava vrši isključivo na tekući račun, koji ni u kom slučaju ne smije biti pod blokadom. Kada to sve obavite, zahtjev pošaljete zajedno sa priloženim dokumentima. Uskoro više nećete morati brinuti gdje se dobiva pozajmica, jer će vam pozajmica nakon odobrenja zahtjeva biti isplaćena u roku 20 minuta.

Gdje dobiti pozajmicu kada mi hitno treba novac?

Gdje dobiti pozajmicu kada mi je teško, kada se nema novaca, a hitno se mora platiti račune i školarinu za faks, kupiti potrepštine za dom. Mnoge građane muče upravo ovakve misli, razlika je samo u tome što se sve treba podmiriti i u kojem roku. Svima je zajedničko samo ono hitno, jer troškovi samo dolaze, a do novaca je uglavnom sve teže doći. Kreditne tvrtke su kreirale rješenje upravo za korisnike koji žele uštedjeti novac, izbjeći bankarske komplikacije. U tom slučaju je dovoljno imati prosječno dobar mobitel ili laptop, te i tablet ukoliko više preferirate tu opciju. Sve se rješava putem interneta, a isplata dolazi najdulje unutar jednog dana, ukoliko je velika količina pristiglih zahtjeva. Uz sve navedene prednosti kreditnih tvrtki koje su najbolje rješenje za one koji žele znati gdje se mogu dobiti pozajmice, pogodnost je i to što se i za pozajmicu u iznosu do 4000 EUR, najčešće odobrava rok otplate do 18 mjeseci, što znači da u roku 18 mjeseci vi zatvarate dug i nema višegodišnjih otplaćivanja duga kao što bi to bilo sa velikim bankarskim kreditom.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (449 ocjena)