PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinske pozajmice

Što su to gotovinske pozajmice?

Gotovinske pozajmice spadaju u najkorištenije financijske proizvode, odnosno usluge. Većina klasičnih banki ih je prenamijenila u nenamjenske kredite, čime je korisnike dovela u nezavidan položaj jer su time promijenjeni uvjeti i većina korisnika ih ne može ispuniti. Tu situaciju su prepoznale online banke koje posluju po drugačijem modelu od klasičnih banaka i mogu ponuditi gotovinske pozajmice po povoljnim uvjetima i najnižim mogućim kamatnim stopama. Posluju po modelu kreditnih posrednika, gdje ne morate voditi borbu sa svim administrativnim procesima. Jednostavno putem interneta zatražite gotovinsku pozajmicu u praktički bilo kojem objektivno razumnom iznosu gdje se može prilagoditi nešto kraći vremenski rok otplate.  Na primjer, treba vam 700 EUR, to je relativno mali iznos u odnosu na iznose koji se podrazumijevaju pod kreditima. Vremenski rok koji se najčešće odobrava je između 4 do 6 mjeseci, ovisno i u skladu sa korisnikovim željama i mogućnostima.

Brzo i lako zatražite gotovinske pozajmice

Treba vam novac, imate gomile neplaćenih kućnih režija i školarinu za podmiriti, stoga je najbolje da djelujete odmah i prijavite se na web stranici za gotovinske pozajmice. Obrazac je lagan za popuniti, traže se od vas samo osnovni podaci i u prilogu samo skenovi osnovnih dokumenata koje svi gotovo uvijek imamo uza sebe, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Veoma je bitno da vodite brigu o statusu vašeg tekućeg računa, ukoliko se dogodi da uplata sjedne na blokiran tekući račun, tada vi nećete moći koristiti sredstva odobrena putem brze pozajmice.  Ako je sve u redu sa vašim zahtjevom, tada vam slijedi odobrenje i onda ide isplata. Uobičajeno vrijeme isplate gotovinskih pozajmica je unutar 10 minuta, najčešće 15 minuta. Uhodani proces je brz i efikasan, jer cijelo poslovanje online banke se odvija internetskim putem. Najdulji rok izvršenja isplate je 24 sata kada je uistinu ogroman broj pristiglih zahtjeva, što je i dalje brzo u odnosu na većinu klasičnih banki.

Gotovinske pozajmice uz potpisani ugovor

Gotovinske pozajmice su dostupne u redovnoj ponudi gotovo svih online banki, jer većina ljudi se ne želi zaduživati na dugoročne kredite. Idealno je pozajmiti novac od pouzdane online banke i to u iznosu koji vam uistinu treba u određenom trenutku, te nema potrebe za silnim administrativnim komplikacijama kakve su prisutne u klasičnim bankama. Gotovo svaka gotovinska pozajmica je u manjim iznosima i svi klijenti zatvore dug u dogovorenom roku. Takav korektan odnos i vraćanje pozajmice u navedenom roku ostavlja veoma dobar dojam i takav klijent će uvijek imati mogućnost zatražiti ponovno gotovinsku pozajmicu ukoliko će biti potrebno.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (220 ocjena)