PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica na tekući

Pozajmica na tekući bez sudužnika ili jamca

Kada su u pitanju pozajmice, svi tražimo što jednostavnija rješenja bez puno komplikacija i sa što jednostavnijim postupkom. Pozajmica na tekući spada u upravo takva rješenja, stoga ako vam je potreban novac što prije, bilo bi dobro da razmislite o ovoj opciji zajma. Naime, kako bi mogli dobiti ovakvu pozajmicu, nije potrebno imati sudužnika ili jamca, podrazumijeva se da su u pitanju manje svota novaca gdje je i rok otplate manji pa je dovoljno imati potvrdu o primanjima u vidu mirovinske liste ili platne liste, te da ste financijski stabilni.  Klasične banke su tu nešto kompliciranije, te traže potvrdu od HROK-a za kreditnu sposobnost, a ona je vrlo teška za dobiti jer svaki i najmanji dug, može biti jedan od razloga zašto vas se smatra kreditno nesposobnima.  A kod nas za pozajmicu na tekući na račun ne morate tražiti nikakve posebne potvrde, biti će nam dovoljni vaši osobni dokumenti.

Pozajmica na tekući uz osobnu iskaznicu

Pozajmica na tekući račun je kod nas brzo i lako dostupna za sve građane, bilo da ste zaposleni na određeno ili neodređeno. Ne morate brinuti ukoliko ste u mirovini jer imamo opciju i za vas što se tiče tiče naših financijskih usluga. Ukoliko trebate pozajmicu u iznosu od 4000 EUR, potrebno nam je da priložite potvrdu o redovnim primanjima, što znači da je potrebna mirovinska lista ukoliko ste umirovljenik, a ukoliko ste zaposleni, vaša platna lista kao potvrda o primanjima će biti dovoljna. Za sve pozajmice na tekući manje od 400 EUR ne trebate dostavljati nikakve potvrde, već su dovoljni samo osobna iskaznica i kartica tekućeg računa, odnosno preslike navedenih osnovnih dokumenata, te naravno ispunjen zahtjev za pozajmicom. Odlično, zar ne? Nema čekanja na šalteru, nema komplikacija, samo pošaljete zahtjev i popijete usput kavu dok pričekate da bude odobren.

Pozajmica na tekući račun uz isplatu novčanih sredstava unutar 20 minuta

Ako hitno trebate novac, pozajmica na tekući račun kod nas može biti isplaćena unutar 20 minuta nakon što je odobren zahtjev. Naime, nakon što ste popunili zahtjev i poslali ga zajedno sa traženim dokumentima, slijedi obrada i kratka provjera podataka. Ovisno o količini pristiglih zahtjeva, postupak se vrši najbrže moguće te ako je utvrđeno da nema nikakvih komplikacija, slijedi isplata pozajmice na tekući račun. Uplata sjeda na vaš tekući unutar 15-20 minuta nakon odobrenja, to je uobičajen vremenski okvir, a ukoliko je velika količina zahtjeva za obradu, uplata sjeda unutar 24 sata. U osnovi, vi svoj novac možete imati na računu unutar istog dana nakon što ste nam poslali zahtjev za pozajmicu, što je izvrsna vijest za sve koji hitno trebaju novac i nemaju vremena čekati u banci.

Pozajmica na tekući uz prilagođen rok otplate

Pozajmica na tekući račun podrazumijeva praktične svote novaca za koje nije potreban dugoročan proces otplate, stoga su one prema toj definiciji kratkoročne pozajmice. Sa pozajmicom u iznosu, primjerice, 300 EUR, možete dobiti i rok od 30 dana, pa i do 60 dana ukoliko tako ugovorite. Što bi značilo da već sa idućom plaćom možete isplatiti pozajmicu na tekućem računu, te brzo zatvoriti dug i ukoliko vam ponovno zatreba nova pozajmica, možete ju zatražiti i bez osobne iskaznice kao već postojeći korisnik.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (238 ocjena)