PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet pozajmica

Internet pozajmica je najbrže rješenje za novčane probleme

Sa sigurnošću vam možemo reći da je Internet pozajmica jedna od najtraženijih usluga u financijskim institucijama kao što su online banke. One su modernizirale cijelo novčano tržište gdje je najvažnije ponuditi kvalitetnu i povoljnu ponudu raznih oblika pozajmica i kredita. Ono što je posebno važno za klijente, jest da je usluga kvalitetna i brza, a idealno je što klijent vraća onoliko koliko je i posudio. Sitne kamatne koje se zaračunaju ne mijenjaju bitno iznos same internet pozajmice, to je ona minimalna zakonska kamatna stopa koju svaka online banka mora naplatiti. Naravno, preporuka je da birate pouzdane online banke koje transparentno objavljuju svoje ponude i prije isplate, s njima potpisujete ugovor sa svim uvjetima koje ste dogovorili.

Internet pozajmica- realizirajte brzo i lako svoj novac još danas

Internet pozajmica omogućuje svakoj punoljetnoj osobi da pozajmi novac kad god je potrebno bez puno komplikacija i pravila. Ona osnovna pravila su prisutna, naravno, morate pri ispunjavanju prijavnice priložiti presliku osobne i presliku kartice  vašeg tekućeg računa, a on ne smije biti blokiran, u suprotnome nećete moći podignuti novac. Također, preporuka je da priložite i potvrdu da imate redovne prihode, kako bi online banka mogla imati potvrdu da ćete imati kako vratiti internet pozajmicu u dogovorenom roku. Ako ste sve napravili kako treba, novac možete očekivati već isti dan na računu.

U kojem roku internet pozajmica mora biti otplaćena?

Što se tiče roka u kojem internet pozajmica treba biti isplaćena, to u potpunosti ovisi o vama. Naime, vi birate iznos i rok, a o iznosu ovisi rok otplate. Ukoliko imate dobra redovna primanja, te vaš kućni proračun to može zaista podnijeti, vi recimo, pozajmicu od 4000 EUR možete otplatiti u 18 mjesečnih obroka. Naravno, ukoliko ste izračunali svoje mjesečne troškove i takve rate vam previše opterećuju financije, možete dogovoriti i 10 rata, čak i 12 rata. Bitno je da vi znate koliko vam novaca zaista treba, ukoliko vam je potrebno 2000 EUR, tada toliko i pozajmite i dogovorite otplatu  internet pozajmice na rok koji vam odgovara. Poželjno je da znate svoje stvarne mogućnosti i da prema njima funkcionirate, te da ih ne prelazite.

Internet pozajmica uz obavezni ugovor

Glavna prednost internet pozajmica je upravo ta što se ugovaraju online, odnosno putem interneta. Obrazac popunjavate sami i sa osnovnim podacima, skenirate osobnu i karticu tekućeg,  i sve šaljete putem web stranice online banke gdje su vaši podaci potpuno zaštićeni. Ono što svaka pouzdana online banka radi, jest da vam daje na uvid i potpisivanje konkretan ugovor koji je dobro da pročitate te utvrdite da je sve onako kako ste i dogovorili. Ugovor nakon što ste temeljito pročitali, potpisan šaljete natrag putem interneta. Ukoliko vam neke stavke nisu jasne iz ugovora o internet pozajmici, obavezno pitajte i konzultirajte se prije nego potpišete i pošaljete.

Internet pozajmica u okviru 20 minuta na vašem računu

Nakon što je vaša internet pozajmica odobrena, sama isplata ide vrlo brzo i to u okviru 20 minuta nakon odobrenja zahtjeva. Ukoliko smo zaprimili više zahtjeva, nekada je potrebno malo više vremena da se sve obradi, no novčana sredstva možete očekivati unutar 24 sata na vašem računu.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (220 ocjena)