PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica

Što je to pozajmica?

U zadnjih nekoliko godina je pozajmica postala veliki trend među građanima, ali i bankama. Riječ je o vrlo povoljnom dogovoru između klijenta i banke, gdje se točno određeni iznos novca ustupa na točno unaprijed dogovoreni rok uz naplatu troškova, odnosno naplaćuje se naknada za korištenje kredita na određeno vrijeme. Kada je riječ o klasičnim bankama, tada nije poželjno kršiti dogovor o vremenskom roku otplate zajma, tu već ulazite u fazu da se na vas počne gledati kao neurednog platišu i raste naknada za korištenje kredita što više vremena vam prolazi. Pozajmice su česti način krpanja kućnog proračuna, mnogi klijenti koriste ovaj vid financiranja kako bi pokrili neke životne troškove. Pogotovo pojedinci koji već jesu u kreditima i mjesečne rate im već opterete primanja, te ono što ostane od plaće nije uvijek dovoljno za sve što treba još podmiriti od redovnih i iznenadnih troškova.

Gdje se sve može ugovoriti pozajmica?

Ako ste u situaciji da vam zbilja treba novac, tada će vas obradovati vijest da se iznimno velika ponuda pozajmica može pronaći u redovnoj ponudi većine klasičnih banki i svih komercijalnih banki koje posluju isključivo online putem. S time da uvjeti ugovaranja su nešto povoljniji i fleksibilniji kod komercijalnih banki, samim time što one posluju isključivo online te zahtjev možete poslati bilo kada i gdje god se nalazili u tom trenu. Nema potrebe da obilazite banke i skupljate sve moguće papire, kada u svega nekoliko klikova već možete ugovoriti svoju pozajmicu i novac vam relativno brzo sjeda na tekući račun.

Na koliki iznos se može ugovoriti pozajmica?

Kada je riječ o visini iznosa pozajmica, tu se uzimalo u obzir da je riječ o posudbi novca u iznosu koji se može relativno brzo i otplatiti. Najčešće su to manje svote, do 4000 EUR uz najčešći rok otplate do godinu dana, odnosno 18 mjeseci. Naravno, tu nema uvjetovanog iznosa koji morate pozajmiti, vi sami birate i iznos i rok, ali većina bankara će vas savjetovati da uzmete u obzir svoju financijsku situaciju i prema njoj si odaberete pozajmicu koja vas neće financijski opteretiti, barem ne dugoročno. Ovisno o tome s koliko novca inače raspolažete, ali ako želite dug brzo zatvoriti, odnosno isplatiti, tada je najbolje izabrati kraći rok otplate, do 5 rata i da pripazite da ne prekoračujete dogovoreni rok. Eventualno ukoliko vidite da se vaša životna situacija malo zakomplicirala, te da bi moglo doći do kašnjenja u plaćanju mjesečnih obaveza, tada je najbolje da što prije kontaktirate zajmodavca i konzultirate se što bi bilo najbolje napraviti, kako bi izbjegli neugodnu situaciju.

Pozajmica – brzo i lako ugovaranje

Online banke i financijski posrednici imaju pojednostavljen način poslovanja, te se pozajmica može brzo i lako ugovoriti putem online obrazaca koji se popunjavaju sa samo osnovnim podacima, a što se tiče dokumentacije, tu isto ne morate brinuti. Biti će dovoljna samo preslika osobne i preslika kartice tekućeg računa, dok kod klasičnih banaka stvari su malo ipak drugačije i u pojedinim slučajevima klijent mora donijeti različite potvrde o kreditnoj sposobnosti, imati uredan kreditni rejting koji ovisi o tome koliko uredno podmirujete sve svoje obaveze u smislu kredita, prekoračenog minusa, itd. Što se tiče isplate pozajmice na vaš tekući račun, ona se odvija u najbržem mogućem roku, najčešće i unutar petnaest minuta nakon odobrenja zahtjeva.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (462 ocjena)