PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti online

Krediti online – informacije na jednom mjestu

Krediti online su popularna opcija za sve koji žele uštedjeti na vremenu jer se mogu prijaviti doslovno iz kafića dok čekaju kavu  ili kod kuće dok kuhaju ručak. Dugotrajni redovi u banci, gomila papira, nervoza oko iščekivanja hoćete li dobiti odobrenje – svega toga nema kada surađujete sa online bankom. Koliko puta ste doživjeli razočarenje pri posjeti pojedinoj banci jer ste dobili obrazloženje da iz određenog razloga, koji je možda zapravo beznačajan, ne možete dobiti nijednu od željenih opcija financiranja? Osjećaj da niste dovoljno dobri za banku može biti itekako neugodan, te vam, na ionako nezgodnu situaciju kod kuće po pitanju financija, zadaje još više stresa. Kada tražite kredit online, svega toga nema. Prvenstveno, dovoljna je osnovna dokumentacija i prijava putem online formulara, sve se rješava putem interneta i možete dogovoriti iznos i rok otplaćivanja kako vama odgovara, odnosno, koliko vaše osobne financije zaista mogu podnijeti.

Krediti online bez potvrde o kreditnoj sposobnosti

Ono zbog čega su krediti online toliko povoljni i praktični je sama činjenica da ne morate dokazivati kreditnu sposobnost. Vrlo mali broj korisnika može stvarno dobiti potvrdu o kreditnoj sposobnosti jer i najmanji, gotovo beznačajan faktor, može utjecati na samu odluku o dobivanju potvrde. Problem može nastati kod klasičnih banki ukoliko ste nekome jamac za kredit, ukoliko imate minus na tekućem računu ili nešto treće, recimo, kasnite povremeno u plaćanju računa, čak niti ne morate imati neka velika osobna dugovanja, ali ako nešto postoji, vi ste u očima klasične banke ipak na kraju priče rizični i njima je potreban korisnik sa besprijekornim profilom da bi mogao dobiti kredit. Stoga u pogledu fleksibilnosti i poslovanja, lagana prednost ipak ide online bankama te kreditnim tvrtkama. Kredit online možete zatražiti u bilo koje doba dana ili noći, nema pauzi ili radnog vremena kojega se morate pridržavati, a dodatne konzultacije oko uvjeta kredita možete uvijek zatražiti i naši službenici će vam rado odgovoriti na bilo koje pitanje i nejasnoću.

Krediti online – brza prijava

Cjelokupno poslovanje je olakšano koliko god je bilo moguće, stoga se krediti online mogu zatražiti bilo kada i bilo gdje, a prijavnica je također dizajnirana kako bi ju svatko mogao ispuniti sa samo osnovnim podacima poput imena i prezimena, broja telefona, itd. Zašto biste morali skupljati silne dokumente kada je dovoljno imati presliku osobne iskaznice i karticu tekućega, a sve ostalo možete komotno prepustiti našim službenicima. Kredit online može biti u bilo kojem iznosu, naravno, idealno je ako ste vi već sami razmotrili temeljito vaše financije i uzeli u obzir mjesečne troškove koje imate bez rata za kredit i kako bi vaši mjesečni troškovi izgledati zajedno s ratom za kredit.

Krediti online se isplaćuju na tekući račun

Ako vam je potreban još koji razlog zašto su brzi krediti online putem najbolji izbor, ne samo za vas, već za bilo koga kome je novac hitno potreban, onda je dobro još samo spomenuti da se isplata vrši nakon odobrenja u roku dvadeset minuta, nekad i manje. Od trenutka kad ste predali zahtjev za kredit online načinom, do trenutka isplate može proći i sve zajedno i samo pola sata, što je odlično kada ste u situaciji da vam novac treba pod hitno.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (430 ocjena)