PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novčane pozajmice bez hipoteke

Novčane pozajmice bez hipoteke- bez kompliciranih uvjeta

Novčane pozajmice bez hipoteke su financijski proizvod o kojem se brzo proširio glas. Hipoteka je riječ koju mnogi ne vole niti izgovarati, pošto označava postupak u kojemu korisnik kredita, može zbog neotplaćivanja kredita, ostati bez nekretnine. Sama hipoteka je vrlo rizična za korisnika kredita, nikad ne znate kakva situacija vam se može dogoditi i hoćete li imati jednako dobra primanja narednih 5 ili 10 godina, a zajam, odnosno, kredit, morate otplaćivati uredno. Stoga, mnogi će rado posegnuti za novčanom pozajmicom bez hipoteke, kako bi se financijski pokrili u slučaju nužde. Velika je prednost takvih pozajmica što nema kompliciranih uvjeta popu zaposlenja na neodređeno, specifične životne dobi niti kolika su točno redovna primanja. Odlična je stvar što se za novčanu pozajmicu bez hipoteke možete prijaviti putem interneta, te nećete trebati ništa više od osobne iskaznice, kartice tekućeg računa i potvrde o primanjima.

Novčane pozajmice bez hipoteke uz minimalnu dokumentaciju i laku prijavu

Građani vole koristiti novčane pozajmice bez hipoteke jer ne moraju prolaziti rigorozne provjere financijske prošlosti, te u samom početku ne postoji onaj stres zbog same činjenice da pod zalog dajete nekretninu.  Dovoljna je minimalna dokumentacija poput preslike osobne iskaznice i kartice tekućeg računa, a kao potvrda o redovnim prihodima su dovoljni bankovni izvadak, platna lista ili mirovinski izvadak. Vaš status, odnosno jeste li radnik, student ili umirovljenik, za kreditnu tvrtku su potpuno nebitni, odnosno, ne utječu na činjenicu hoće li vam novčana pozajmica bez hipoteke biti odobrena. Ukoliko ste pravilno popunili i poslali zahtjev sa svim potrebnim, potrebno je samo kratko pričekati kako bi vaš zahtjev bio pregledan.

Novčane pozajmice bez hipoteke i bez provjere financijske prošlosti

Ako ste zainteresirani za novčane pozajmice bez hipoteke, dobro je znati da vaša financijska prošlost ne provjerava na detaljan način kao kod klasičnih banki. Ono što je nama bitno jest da redovno podmirujete dug prema nama kao kreditnoj tvrtki koja vam je odobrila pozajmicu. Za iznose do 4000 EUR odobrava se rok otplate do 18 mjeseci. Ukoliko je vaša financijska situacija takva da smatrate da vam je potreban dulji rok, unaprijed se možete dogovoriti, ali te sve činjenice je potrebno razmotriti unaprijed. Stoga je dobro da napravite mali kućni proračun i odaberete najprikladniji iznos novčane pozajmice bez hipoteke, kako biste mogli otplaćivati mjesečne obroke bez pojačanog stresa.

Novčane pozajmice bez hipoteke sa isplatom u roku 15 minuta

Ako vam je hitno potreban novac i nemate vremena za komplikacije, tada su novčane pozajmice bez hipoteke pravi izbor za vas. Prije isplate, potrebno je skinete ugovor o zajmu sa našeg weba, proučite ga, potpišete i natrag nama pošaljete putem maila. Cijeli postupak možete obaviti dok popijete kavu, a sama isplata se vrši po odobrenju u roku 15 minuta. Što znači da vi svoj novac možete imati na računu 20-25 minuta nakon što ste poslali zahtjev. Zahtjevi se iznimno brzo obrađuju, a ukoliko je iznimno velik broj pristiglih zahtjeva, tada je rok isplate maksimalno 24 sata. Sa novčanom pozajmicom bez hipoteke stres je sveden na minimum.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (348 ocjena)