PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice bez ovjere u firmi

Kako dobiti pozajmice bez ovjere u firmi?

Zadnjih desetak godina se financijska situacija prilično promijenila za većinu građana, stoga mnogi razmišljaju kako dobiti pozajmice bez ovjere u firmi. Razlog leži u tome što mnogi poslodavci gledaju kako sebi olakšati situaciju i smanjiti troškove zaposlenih, stoga većina građana ima ugovore na određeno koji se uglavnom redovno produžuju nakon isteka, a takvi ugovori što se tiče klasičnih banaka ne donose neki veliki kreditni rejting. Vrlo mali broj zaposlenih ima ugovor na neodređeno, stoga je broj honoraraca, zaposlenih na crno i onima s ugovorom na određeno vrlo velik- a to je velika grupa korisnika koji ne mogu dobiti ovjeru poslodavca. Većina klasičnih banki traži istu ovjeru kao dokaz o stalnom zaposlenju, bez toga nema kredita, koliko god da zarađujete i imate na računu. Kreditne tvrtke su prepoznale takvu situaciju još prije 10 godina, te su već tada počele graditi ponudu za upravu tu ciljnu skupinu budućih klijenata, a jedna od tih ponuda je upravo pozajmica bez ovjere u firmi. To je najpovoljnija pozajmica u potpunosti prilagođena građanima koji ne mogu dobiti ovjeru poslodavca.

Pozajmice bez ovjere u firmi kada hitno trebate novac

Koliko ste se puta već našli u situaciji da hitno trebate novac i nemate koga pitati? Ne morate niti reći, zato su tu pozajmice bez ovjere u firmi koje su uvijek dostupne na našoj web stranici. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Svi smo doživjeli isto barem nekoliko puta do sada, bez obzira koliko zarađujete, takva situacija se uvijek može dogoditi i zato je dobro znati gdje možete dobiti potreban novac onda kada vam treba. Većina korisnika dobro poznaje svoje mogućnosti i zato pozajmljuju onoliko koliko im zaista treba, bilo da se radi o 75 EUR ili 4000 EUR, te biraju realan rok otplate kako bi bez velikog pritiska uredno otplaćivali mjesečne obroke i brzo zatvorili dug. Pozajmicu bez ovjere u firmi smo kreirali upravo za sve korisnike koji ne ispunjavaju uvjete klasičnih banki, a imaju redovne prihode i mogu otplatiti svoj zajam bez većih poteškoća.

Pozajmice bez ovjere u firmi preko kreditnih posrednika

Mnoge kreditne tvrtke su izgradile svoje poslovanje još prije 10 godina, kada je vrlo mali broj građana znao za pozajmice bez ovjere u firmi.  S vremenom i naravno, kroz razvoj interneta i pametnih telefona, sve veći broj građana se počeo koristiti ovakvim pozajmicama, te popunjavati svoj kućni budžet. Prednost ovakvih pozajmica je što ne trebate ništa više osim kopije  osobne iskaznice i kartice tekućeg računa, te potvrde o redovnim primanjima, za što će vam biti dovoljan izvadak iz banke. Uplatu vršimo na neblokiran tekući račun, unutar pola sata od zaprimanja dokumenata, što je dodatna prednost naših online pozajmica bez ovjere u firmi u odnosu na klasične banke gdje za cjelokupnu proceduru od prikupljanja dokumenata do odobrenja i same isplate morate potrošiti do 10 dana.

Brza uplata i brza otplata pozajmice bez ovjere u firmi

Osim što se brzo vrši isplata brze pozajmice bez ovjere u firmi, u roku 20-30 minuta, najveća je prednost što se takve pozajmice brzo i otplaćuju. Recimo, vi kao korisnik možete otplatiti pozajmicu od 700 EUR u roku 90 dana uz dobru organizaciju otplate, što bi značilo da u 3 mjesečna obroka zatvarate dug. Ukoliko trebate malo više vremena, u startu rasporedite otplatu na 5 mjesečnih obroka, te na taj način ste pozajmicu bez ovjere u firmi otplatili unutar 5 mjeseci.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (320 ocjena)