PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na ostatak primanja

Pozajmice na ostatak primanja- povoljnija ponuda pozajmica u kreditnim tvrtkama

Ekonomska situacija je u većem dijelu Europe nezavidna, stoga ne treba čuditi što je u Hrvatskoj također teška ekonomska situacija. Pozajmice na ostatak primanja su veoma tražene, no postotak građana koji ih može ostvariti je veoma mali. Razlog je upravo u prezaduženosti većine građana Republike Hrvatske, istraživanja pokazuju kako je većina zaposlenih zapravo potplaćena s obzirom na obim posla koji se obavlja i uzimajući u obzir stvarne životne troškove. Postaje jasnije da velika potražnja za pozajmicama i kreditima nije zbog rasipnosti građana, već jednostavno nemaju dovoljno novca za sve uobičajene životne potrebe, a to ne uključuje one neočekivane situacije koje se mogu dogoditi u bilo kojem trenutku. Izlaz iz financijskih problema većina traži u klasičnim bankama, no tu najčešće budu odbijeni, jer ne ispunjavaju sve uvjete banke. Prije desetak godina formirani su različiti načini osiguranja zbog klijenata koji ne poštuju svoje financijske obaveze prema bankama i ne plaćaju svoje mjesečne rate. To uključuje i stroge uvjete koje svaki klijent mora ispuniti, kako bi kredit ili bilo koji drugi bankarski proizvod uopće bio odobren. Kreditne tvrtke i online banke su modificirale daleko povoljniju ponudu pozajmica na ostatak primanja, upravo kako bi veći broj klijenata mogao koristiti njihove usluge. Razlog je u tome što one kreiraju ponudu pozajmica koje nisu u velikim iznosima, stoga je korisnicima lakše otplatiti pozajmicu u kraćem periodu i zajmodavcu takav model predstavlja manji rizik nego veći iznosi.

Pozajmice na ostatak primanja uz lakše uvjete

Pozajmice na ostatak primanja je moguće ostvariti u mnogim kreditnim tvrtkama i online bankama, ali je potrebno dobro proučiti pojedinačne uvjete svake tvrtke i banke. U vremenima kada je ekonomska kriza konstantno prisutna, sve financijske ustanove, bilo klasične bankarske ili nebankarske, moraju štiti svoje poslovanje. Moguće je kreirati ponudu koja je običnom građaninu povoljna, ali je potrebno ispuniti određene uvjete u kojima zajmodavac može zaštiti interese sebe i klijenta, odnosno klijentu može omogućiti zajam po povoljnim uvjetima na nešto kraći period. Nešto kraći period otplate potiče klijente da prije zatvore dugovanje prema kreditnoj tvrtki i ukoliko ponovno zatrebaju pozajmicu, obrate se upravo tvrtki s kojom imaju pozitivno iskustvo i gdje su već imali odobrenu pozajmicu. Posebna pogodnost pozajmica na ostatak primanja je ta što vaše ukupno zaduženje ne igra veliku ulogu u samoj procijeni  vaše kreditne sposobnosti. U osnovi je zajedničko većini kreditnih tvrtki da ne uvjetuju neopterećenost jedne trećine plaće, stoga će neke kreditne tvrtke omogućiti i veći broj takvih pozajmica, bez obzira na vašu ukupnu zaduženost. Svaka kreditna tvrtka zadržava pravo da odredi svoje uvjete pozajmljivanja novca, stoga je poželjno detaljno proučiti uvjete na web stranici prije nego se odlučite na konkretniji korak.

Pozajmice na ostatak primanja uz brzu otplatu

Određene kreditne tvrtke i online banke imaju u ponudi pozajmice na ostatak primanja i u većim iznosima i na dulje periode otplate, do čak 7 godina. To bi značilo da je moguće dogovoriti i glavnicu iznosa u visini do čak 4000 EUR, no to su vrlo specifični modeli pozajmica i nisu mogući kod svih kreditnih tvrtki. Kod većine kreditnih tvrtki je najčešći iznos pozajmica na ostatak primanja do 1000 EUR, a rok otplate je najčešće do 6 mjeseci, što je odlična pogodnost jer u 6 mjeseci kompletno zatvarate dug i možete kasnije ponovno zatražiti pozajmicu ukoliko vam zatreba.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (378 ocjena)