PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za blokirane

Zbog čega su praktične pozajmice za blokirane?

Bankarska pravila su s godinama sve kompliciranija, a dobivanje pozajmica ili kredita postaje sve teže. Pozajmice za blokirane mogu biti spas u zadnji čas kada vam je potreban novac, a sve druge opcije su nedostupne. Mnogi građani se bore sa raznim dugovanjima, a u postupku dobivanja kredita vas može spriječiti i najmanja moguća svota neplaćenog duga. Ovu kompliciranu situaciju dobrim dijelom možete zahvaliti HROK-u, u punom nazivu Hrvatski registar obveza po kreditima, bez čije potvrde ne možete više dobiti kredit u nekoj od klasičnih banki. Situacija je stoga iznimno stresna za veći dio građana, a sve dalje postaje kompliciranije zbog svih ostalih službi koje na razne načine nastoje utjerati dugove. I telekomunikacijski operateri postaju puno stroži u namirenju i najmanjega duga, a ukoliko ne podmirite na vrijeme, ne čekaju predugo da krenu sa blokadom i ostalim mjerama. Stoga, sa pozajmicom za blokirane, u ovako teškoj situaciji, zaista si možete popuniti novčanik onda kada vam je najpotrebnije.

Gdje su dostupne pozajmice za blokirane?

Ako vas zanimaju pozajmice za blokirane, tada zaboravite na klasične banke i okrenite se modernijem pristupu rješavanja problema. U inozemstvu su online banke odavno normalna pojava i klasične banke često moraju biti iznimno kreativne ukoliko se žele izboriti za svoj dio tržišnog kolača. U Hrvatskoj su online banke prisutne zadnjih deset godina, te kontinuirano rade na razvoju što kvalitetnije ponude, stoga u ponudi možete pronaći veliki izbor raznih modela pozajmica, sve ovisi o potrebama klijenata. Sama pozajmica za blokirane je dostupna u ponudi online banke i pojedinih kreditnih tvrtki, od kojih nisu sve uvijek legalne, pa je zato dobro provjeriti o kakvoj tvrtki je riječ prije nego zatražite ponudu za sebe i odlučite se poslovati s online bankom ili kreditnom tvrtkom. Svaka legalna online banka ili kreditna tvrtka, imaju transparentan način poslovanja, uvijek vam prvo daju na uvid ugovor koji je potrebno potpisati, te novčana sredstva uvijek isplaćuju na tekući račun. Sve kontra navedenih pravila, znači da imate posla sa krivim osobama.

Kako doći do pozajmice za blokirane?

Klasične banke su većinu stanovništva navikle na komplicirane procese za bilo koji proizvod ili uslugu, odnosno, na sve se dugo mora čekati i za sve vam treba gomila papirologije. Zato je svima čudno što za pozajmice za blokirane, ne morate prolaziti kroz naporan proces prijave i samog odobrenja i na kraju isplate, što u najboljem slučaju traje po 2 tjedna kod svake klasične banke. Preko interneta jednostavno možete zatražiti svoju pozajmicu, ispunite online formular, te priložite presliku osobne, presliku kartice tekućeg i ukoliko pozajmljujete svotu veću od 400 EUR , potrebno je priložiti i potvrdu o prihodima, u tom slučaju će vam trebati platna lista ili mirovinska lista. Za manje iznose nije potrebno imati potvrdu o prihodima, a sav postupak traženja i dobivanja pozajmice se odrađuje putem interneta. Kako bi dobili pozajmicu za blokirane, zaista ne morate napustiti svoj dom.

Kada mogu očekivati uplatu pozajmice za blokirane?

Pozajmice za blokirane su popularne zbog brze uplate na tekući račun tražitelja. Nakon što dobijete obavijest o odobrenju, samu uplatu možete očekivati unutar 15 minuta od odobrenja. Što znači da je novac vama na računu u zaista brzom roku, svega pola sata nakon što ste zatražiti pozajmicu za blokirane. Dodatna pogodnost je što se pozajmice u brzom roku i otplaćuju, što znači da iznos manji od 400 EUR može biti otplaćen već u 3 mjeseca, ukoliko tako dogovorite sa online bankom.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (325 ocjena)