PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za kreditno nesposobne

Pozajmice za kreditno nesposobne – brzo i lako podmirite sve dugove

Životni troškovi su proteklih godina počeli biti sve skuplji, stoga su mnogi građani prisiljeni zaduživati se preko granica stvarnih mogućnosti. Pozajmice za kreditno nesposobne tada postaju najpraktičnije rješenje kako bi se podmirili postojeći troškovi i omogućio normalan život bez opterećenja dugovanjima. Mjesečni prihodi su često dovoljni za podmirenje kućnih režija i kupovinu hrane, ali svi ostali životni troškovi teško se mogu podmiriti u sklopu prosječne plaće u Hrvatskoj, stoga mnogi posežu za najlakše dostupnim rješenjima kako bi pokrili sve troškove. Iznenadni kvarovi i nezgode uvijek se dogode kada vam takva situacija najmanje treba. Ako ste se sada našli u jednoj takvoj situaciji kada hitno morate nabaviti par stotina ili par tisuća eura, pozajmica za kreditno nesposobne može biti vaše brzo rješenje za trenutne probleme.

Pozajmice za kreditno nesposobne u potrebnom iznosu

Pozajmice za kreditno nesposobne su pravo rješenje za manje svote novaca koje služe u trenucima kada trebate pokrpati proračun i na brzinu podmiriti troškove, a neće vas financijski iscrpiti na dulje vrijeme jer je riječ o zajmu novca koji se brzo otplaćuje. Primjerice, možda vam pod hitno treba 500 eura za operaciju, svjesni ste da će vas banka odbiti jer već otplaćujete kredit ili postoji neki drugi oblik zaduženja zbog kojeg ne možete računati na potvrdu o kreditnoj sposobnosti. I što tada možete učiniti? Nema puno opcija koje su pouzdane i sigurne, prijatelji imaju svoje financijske brige i ne možete se na njih osloniti. Internet vam u ovom slučaju zaista postaje najbolji prijatelj jer upravo sada čitate o mogućem rješenju, o pozajmici za kreditno nesposobne koju možete uzeti upravo u iznosu koji vam treba. Možete zatražiti iznos koji vam je zaista potreban, bilo da se radi o iznosu od svega par stotina eura koju možete vratiti unutar dva tjedna ili možda čak 4000 EUR, gdje je rok otplate do 18 mjeseci. Nema gomile papire, nema skupih kamatnih stopa niti skrivenih troškova.

Pozajmice za kreditno nesposobne bez dodatnih provjera

Pozajmice za kreditno nesposobne se izdaju bez pretjeranih dodatnih provjera. Dok u klasičnoj banci prolazite više provjera dok vam uopće kažu da li možete ili ne možete dobiti zajam, proanaliziraju cijelu vašu financijsku povijest i stalno dolaze nova pravila, u kreditnim tvrtkama nema takvih komplikacija. Sa kreditnom tvrtkom su vam stvari jasne od početka, kod nas možete odmah na internetskoj stranici provjeriti sve uvjete koji su zaista vrlo jednostavni. Bitno je da ste punoljetni građanin sa prijavljenim boravištem u Hrvatskoj i da vaš tekući račun nije pod blokadom. Vaše financijsko izvješće od strane HROK-a nema nikakve veze sa vašom pozajmicom za kreditno nesposobne. Pozajmicu vam odobravamo pod posebnim uvjetima u skladu sa traženim iznosom i vremenskim periodom otplate, koji je nešto kraći i upravo zato ćete moći daleko brže zatvoriti svoj dug prema našoj kreditnoj tvrtki. Prije bilo kakvih daljnjih koraka, dobivate ugovor kojim se jasno utvrđuju iznos i rok otplate pozajmice, te ostali detalji i poželjno je da temeljito pročitate ugovor. Ukoliko biste imali nekih pitanja u vezi ugovora, mi ćemo vam rado na njih odgovoriti stoga nam se slobodno javite.

Brza isplata pozajmice za kreditno nesposobne

Mnogi naši korisnici kao jednu od prednosti rado ističu upravo brzu isplatu pozajmice za kreditno nesposobne, što je poželjno u trenucima kada hitno trebate novac jer trebate podmiriti dospijeće za kreditnu karticu ili možda hitno trebate platiti skupe lijekove. Isplaćujemo novac na tekući račun odmah po odobrenju, što znači da je novac na vašem računu unutar 15 minuta od odobrenja. Ako se dogodi da je pristigla veća količina zahtjeva za pozajmicom, tada se obrađuje zahtjeve kako pristignu i unutar  najviše 24 sata, vaš je novac na tekućem računu.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (191 ocjena)