PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmnica

Lako dostupna pozajmnica uz online prijavu

U trenucima kada nemamo previše izbora i jednostavno smo prisiljeni posuditi novac, pozajmnica je najčešće idealno rješenje. Na tržištu se tokom proteklog desetljeća razvio veći broj kreditnih tvrtki, te je nekada teško dobiti odabrati najbolju ponudu. Pouzdana kreditna tvrtka će vam dati transparentnu ponudu gdje točno znate koliko pozajmljujete, a koliko vraćate, te nema skrivenih troškova i novac se uvijek isplaćuje na tekući račun. Oni koji izbjegavaju novac isplatiti na tekući račun i ne rade sa ugovorom o pozajmnici, jednostavno žele prikriti svaki mogući trag o transakciji. Stoga, izbjegavajte sumnjive pojedince i sumnjive tvrtke, jer se možete uvaliti u još veću nepriliku. Našu transparentnu ponudu možete vidjeti i na našem portalu, uz vrlo jasno predočene uvjete, moguće iznose zajma i rokova otplati. Također, pronaći ćete i online prijavnicu, koja se lako ispunjava i šalje uz prilog sa osnovnim dokumentima.

Pozajmnica uz osobnu iskaznicu

Za razliku od klasičnih banki, kod nas je pozajmnica dostupna uz tek osnovne dokumente. Dovoljna je osobna iskaznica, kartica tekućeg računa i platna lista ili bilo koja druga potvrda o redovnim prihodima. Kada su u pitanju zajmovi, najčešće se radi o manjim iznosima, u okvirima do 4000 EUR, nekada i malo više, no to i dalje nisu rizični iznosi. Ugovaraju se na manje rokove otplate, do 5-6 obroka najčešće, te se klijenti na taj način stimuliraju na raniju otplatu i zatvaranje duga u kraćem periodu. Nakon što uredno otplatite pozajmnicu, ukoliko se ponovno nađete u nezgodnoj situaciji, uvijek možete ponovno zatražiti pozajmicu bez ikakvog problema.  Ako vam nisu potrebni veći iznosi pozajmica, već vam treba manja svota novca da popunite proračun, dobro je znati da je najmanja dostupna svota do 75 EUR, s rokom otplate do 15 dana.

Pozajmnica sa isplatom u istom danu

Mi znamo da svi trebaju novac odmah i sada, stoga smo svoju uslugu maksimalno prilagodili potrebama današnjeg vremena, te je stoga pozajmnica kod nas dostupna u istom danu kada ste poslali zahtjev. Nitko ne voli gubiti vrijeme, pa tako ni mi, a vjerujemo niti vi. Dok kuhate ručak ili pospremate stan, lako ispunite zahtjev na mobitelu ili tabletu, pošaljete, krećemo u obradu podataka, ako je sve kako treba, brzo odobravamo zahtjev i kreće proces isplate. Isplata novca se izvršava odmah po odobrenju, što znači da u roku 10 minuta novac može sjesti na vaš račun, ukoliko je više zahtjeva u obradu, vrijeme se malo produljuje. Rok od 24 sata se nikada ne prekoračuje, stoga sve pozajmnice isplaćujemo isti dan kako zaprimimo zahtjev.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (218 ocjena)