PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti i pozajmice za OPG

Krediti i pozajmice za opg- podrška poduzetnim ljudima

Krediti i pozajmice za opg su iznimno traženi, no većina banki ima pomalo rezerviran stav prema poduzetnicima i prilično nefleksibilna pravila. Mnogo je uvjeta, mnogo papirologije, uvijek negdje nešto zapne i na neki način zbog takvih stvari, mnogi odustaju na startu. Bilo da imate već postojeći opg ili planirate tek pokrenuti, javite se nama. Mi smo jaka kreditna tvrtka koja je odlučila dati pravi vjetar u leđa svim građanima poduzetnog duha, te je u tu svrhu kreirana posebna kreditna linija koja će vam omogućiti da unaprijedite svoje poslovanje.  Sa kreditima i pozajmicama za opg, svaka poslovna ideja može uroditi plodom.

Krediti i pozajmice za opg- financijska injekcija onda kad vam je potrebno

Zašto biste se ograničavali po pitanju privatnoga posla? Krediti i pozajmice za opg mogu biti realizirani po najpovoljnijim uvjetima na tržištu, a vi uz malo financijske podrške možete ostvariti sve svoje poslovne ideje i snove. Odlična je vijest da ne morate gubiti vrijeme obilazeći razne ustanove i prikupljati hrpu dokumenata, cijeli postupak može biti sproveden putem interneta i osnovne dokumentacije. Suvremeno doba nam omogućuje da radimo što je jednostavnije moguće, stoga slobodno nam se obratite sa svojim željama, a mi ćemo nastojati složiti ponudu upravo prema vašim mjerama. Postojeći opg možda želite proširiti, kupiti novi stroj koji vam može pomoći da dignete svoje poslovanje na novu razinu i olakšate sebi proizvodnju zanimljivih prehrambenih ili kozmetičkih proizvoda. Kvalitetna ponuda koja se razlikuje od drugih upravo zbog vaših ideja, s vremenom može polučiti financijski uspjeh. Uz malu pomoć naših kredita i pozajmica za opg, svaki kreativac može postići uspjeh!

Krediti i pozajmice za opg- pokrenite i sačuvajte svoj posao

Krediti i pozajmice za opg mogu pomoći sačuvati posao koji je možda zapao u manju krizu. Nemojte odustajati samo zato što ste se našli u nenadanoj krizi. Svaki posao treba vremena da se razvije do one razine koju bismo svi željeli, stoga je potrebno imati strpljenja. Zapisujte i razvijajte sve ideje koje imate, napravite mali izračun i razradite plan kako postepeno ulagati u posao. Za svaku ideju postoji period gdje se može razviti, nekada ne možete sve ideje odjednom realizirati. Novi stroj, novi poslovni prostor, možda neke nove sadnice ili biljke. Sve uzmite u obzir i probajte ukalupiti u svoju ideju. Sa kreditom i pozajmicom za opg, ne možete pogriješiti jer odobravamo upravo željeni iznos pozajmice, a vremenski rok otplate također se određuje u skladu sa iznosom. S time da kod nas nema komplicirane administracije niti birokracije, cijeli postupak je maksimalno pojednostavljen i isplate željenih novčanih sredstava se vrše odmah po odobrenju vašeg zahtjeva, najčešće unutar jednog dana od zaprimanja zahtjeva.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (151 ocjena)