PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna pozajmica novca

Privatna pozajmica novca – sve prednosti ovog modela pozajmica

Novčano tržište se razvija iz dana u dan, a rigorozne mjere klasičnih banki sve više idu u prošlost i mnogi građani daju prednost kreditnim posrednicima. Privatna pozajmica novca je poseban oblik kreditiranja, pošto se ipak radi o jednoj vrsti nenamjenskog oblika kredita, a sa njom se dodatno olakšava proces ugovaranja. Kreditni posrednici u slučaju odobravanja takve pozajmice, nemaju razloga inzistirati na mnogim uvjetima na kojima klasična banka kroz redovnu kreditnu liniju mora.  Ovo je novi način zaobilaženja mnogih nerazumnih propisa koji i građanima i kreditnim posrednicima stvaraju poteškoće. Stoga, ako imate hitnu situaciju i treba vam brzi novac koji možete ekspresno dobiti, tada je najbolje da se prijavite za privatnu pozajmicu novca na našoj web stranici.

Privatna pozajmica novca – jednostavna pravila i uvjeti

Banke koje posluju na klasičan način ne mogu u ponudi imati ovakav oblik pozajmice, stoga je privatna pozajmica novca jedino moguća kod kreditnog posrednika, odnosno kreditne tvrtke koja može kreirati svoje programe financiranja i poslovati potpuno neovisno. Kako bi mogli dobiti brzi novac, dovoljno je da imate običan pametan telefon i dobru internetsku vezu. Nakon toga, nužno je da ste punoljetna osoba i imate prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj, te da imate redovne prihode. Kreditni posrednici neće tražiti potvrdu o kreditnoj sposobnosti niti nikakve druge provjere, ali je poželjno da imate neblokiran tekući račun kako bi mogli primiti novčana sredstva odobrena kroz privatnu pozajmicu novca.

Privatna pozajmica novca bez skrivenih troškova

Privatna pozajmica novca kod kreditnog posrednika je potpuno transparentan posao gdje znate sve troškove i uvjete unaprijed, pošto su sve informacije lako dostupne na našoj web stranici. Nemate razloga za strah od skrivenih troškova i da je u pitanju neka mutna igra gdje netko samo čeka pravi trenutak da vam uzme novac. Ovdje vi dobivate željeni novac, u iznosu koji ste vi izabrali i na rok otplate koji ste također vi izabrali. Privatnu pozajmicu novca nećete ostvariti bez potpisanog ugovora koji služi kao potvrda i vama i nama da ste novac dobili pod uvjetima koje ste vi odabrali zajedno u suglasnosti s nama. Ugovor je nužno da pročitate prije nego se odlučite na potpisivanje i slanje istog nama mailom.

Privatna pozajmica novca – besplatna prijava i brza isplata na račun

Na našem webu se možete besplatno prijaviti putem online zahtjeva, ne traže se nikakvi posebni podaci osim vaših osnovnih podataka. Privatna pozajmica novca biti će vam odobrena u relativno brzom roku, ako je sve napravljeno prema propisima, što znači da u prilogu prijave prilažete i osnovne dokumente, a to je osobna iskaznica, odnosno preslika iste i preslika kartice tekućeg. Po odobrenju, na vaš tekući račun odobreni iznos privatne pozajmice novca sjeda unutar 20 minuta!

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (344 ocjena)