PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sindikalna pozajmnica

Sindikalna pozajmnica- posebna ponuda za one koji trebaju brzo rješenje

U općenito teškim periodima financijske poteškoće rijetko koga zaobiđu, pa makar bile i privremene prirode. Za hitne situacije,  Sindikat ima spremno rješenje, prigodno nazvano sindikalna pozajmnica. Riječ je o zaista brzom rješenju, koje je dostupno svakome tko zaista treba pod hitno rješavati svoje probleme i nema vremena za čekanje. Svaki član sindikata može zatražiti sindikalnu pozajmnicu, bez obzira na iznos i razlog financijskih poteškoća, pošto se ona tretira kao manji nenamjenski kredit, stoga vi kao korisnik istog niste obavezni navoditi na što je novac točno potrošen. To je ono što svakom korisniku pozajmnice dobro dođe, pošto mnogi žele pokriti više različitih troškova. Iznose nastojte pto više prilagoditi svojim stvarnim mogućnostima, pošto ipak pozajmice idu na kraći rok otplate, maksimalno do 12 mjeseci. Što se tiče iznosa, najmanji iznos koji možete zatražiti je 75 EUR do 4000 EUR.

Sindikalna pozajmnica – jednostavni uvjeti i minimalna dokumentacija

Sindikalna pozajmnica je najjednostavnije rješenje na financijskom tržištu, a idealna je kad vam hitno treba novac jer nigdje drugdje nećete pronaći ovako jednostavne uvjete. Potrebna dokumentacija je svedena na isključivo osnovnu dokumentaciju, stoga nema potrebe da trošite dane na prikupljanje raznih potvrda i papira. Također, kako bi mogli zatražiti pozajmnicu,  ne morate ispunjavati gomilu uvjeta i provjera jeste li kreditno sposobni, u ovom slučaju to ne igra nikakvu ulogu. Sindikat se maksimalno potrudio da svojim članovima omogući jednostavno i praktično rješenje kada se pojave financijski problemi, stoga su i uvjeti jednostavni kako ne biste morali trošiti vrijeme i energiju na nepotrebne papire i pravila. Dodatan bonus je što sindikalnu pozajmnicu možete zatražiti danas i novac imati na svom računu isti dan, za razliku od klasičnih bankarskih pozajmnica, gdje cijeli postupak zajedno sa isplatom traje okvirno do 10 dana.

Online prijava za sindikalnu pozajmnicu

Danas je sve dostupno online putem, pa tako i sindikalna pozajmnica. Možda niste ljubitelj moderne tehnologije i modernih rješenja, ali vjerujemo da je puno ljepše neke stvari rješavati od kuće, uz kavu ili čaj, te u diskreciji vlastitog doma, nego čekati u nepreglednom redu u banci i pitati se kada ćete doći na red. Na našoj stranici pronaći ćete još mnoge dodatne korisne informacije, a također možete vidjeti i online prijavu za sindikalnu pozajmnicu. Ukoliko vam hitno treba novac, možete zatražiti odmah sada pozajmnicu, prijavnica se lako popuni i pošalje, te samo pričekate odobrenje. Odobrenje stiže odmah nakon obrade vaše prijave gdje će naši agenti provjeriti da li je sve u skladu sa propisima i ako ste pratili naše upute, nema razloga za brigu. Odobrenje ćete brzo dobiti i nakon toga kreće isplata novčanih sredstava na vaš tekući račun.

Brza isplata sindikalne pozajmnice

U situacijama kada hitno trebate novac i samo želite pronaći brzo rješenje, sindikalna pozajmnica će zaista pokazati sve svoje kvalitete. Moderno vrijeme omogućuje financijskim tvrtkama i sindikatima da kreiraju rješenja prema potrebama klijenata, a ne da se klijenti moraju prilagođavati njima. Upravo zato sve isplate sindikalnih pozajmnica idu odmah po odobrenju zaprimljenog zahtjeva. U praksi to izgleda tako da se zahtjev odobri nakon pregleda, te svega par trenutaka nakon odobrenja, kreće isplata, te novac sjeda na račun u roku 15 do 20 minuta. U slučaju velikog broja zahtjeva, neke isplate će biti u roku 24 sata provedene, što je i dalje velika prednost.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (317 ocjena)