PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam

Zašto je zajam dobar izbor za vas?

U situaciji ste da trebate novac pod hitno i svi kojima ste se obratili za pomoć,  na žalost, dali su vam odbijenicu. Zajam je u svakom slučaju, jedina  bezbolna opcija u ovakvim trenucima. Nepredvidive situacije se mogu dogoditi bilo kome i nema razloga da se osjećate nelagodno zbog toga. S obzirom da su troškovi svakodnevnog života i potreba svakim danom sve skuplji, mnogi građani se okreću drukčijim načinima rješavanja novčanih problema. Uz pomoć povoljnog zajma, možete riješiti tekuće troškove poput režija, komunalnih naknada, ukoliko imate djecu- znate i sami kako to ide i koliko tu troškova ima od odjeće do školskih potrepština, svi ti iznosi se samo nakupljaju i na kraju više ne znate od kud da krenete. U tom slučaju dodatni novac sa mogućnošću otplate na jedno kraće vrijeme, bi vam jako dobro došao.

Zajam- sve vrste zajmova na jednom mjestu

Ako vam hitno treba zajam, a niste sigurni oko uvjeta i ostalih detalja, preporučamo vam da proučite našu ponudu na webu. Ovisno o vašim potrebama i željama, prema tome birate model koji će vam najbolje odgovarati. Gotovinski, kratkoročni i nenamjenski zajmovi su najčešće u ponudi, a iako među njima postoje razlike, svima je zajedničko to što su najpovoljniji upravo u ponudi kreditnih posrednika. Naime, kreditni posrednici imaju tu prednost što im njihov način poslovanja omogućuje kreiranje daleko povoljnije ponude zajmova nego što se može pronaći u ponudi klasičnih banaka. Utoliko što se veći dio poslovanja nastoji što više pojednostaviti i ukloniti sve poteškoće i zapreke, a to podrazumijeva da se većinski posluje putem interneta.

Kreditni posrednici nude najpovoljniji zajam

Većina je navikla da su klasične banke jedino mjesto gdje možete dobiti brzi zajam, no suvremeni svijet omogućuje razvoj neovisnih kreditnih posrednika koji su stvorili spoj financijski praktičnog poslovanja i pouzdanosti u jednom. Zašto bi morali gubiti vrijeme na obilazak raznih institucija da bi prikupili razne potvrde koje su ništa više nego običan papir koji vas samo ograničava i stvara vam stres. Kod kreditnog posrednika nemate takvih briga, sve što je dovoljno je IBAN vašeg tekućeg računa i osobna iskaznica, te vaša potvrda da imate redovne prihode kao dokaz da možete vratiti posuđeni novac. Naravno, važno je da je tražitelj zajma punoljetna osoba sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj, te da tekući račun nije blokiran jer u suprotnome nećete moći podignuti novac.

Realizirajte svoj zajam putem online zahtjeva

Ako vam hitno treba, recimo, 700 EUR i zaista nemate koga pitati, vaš kreditni posrednik vam može odobriti zajam upravo u željenom iznosu, sa rokom otplate po želji. To može biti 5 mjeseci ako se tako ugovori, može biti i 10 mjeseci. Sve ovisi o tome kakve su vaše mogućnosti te kakvo je pravo stanje vašeg kućnog budžeta. Na ruku vam ide činjenica da se možete prijaviti putem online zahtjeva sa osnovnim dokumentima kao što je osobna iskaznica te preslika kartice tekućega računa, a odobrenje slijedi relativno brzo nakon zaprimanja zahtjeva. Po odobrenju, isplata vašega zajma slijedi unutar pola sata, a ukoliko je jako veliki broj zaprimljenih zahtjeva, realizacija isplate je unutar jednog dana.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (302 ocjena)