PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Bankovne pozajmice online

Bankovne pozajmice online jednostavno i brzo

Klasične banke već godinama imaju vrlo teške uvjete kreditiranja, a sve više bankovnih korisnika se nalazi na crnim listama. Iz navedenih razloga bankovne pozajmice online postaju sve traženije, a mi smo ponosni što ih među prvima možemo ponuditi uz povoljne uvjete i brzo odobrenje. Ako se pitate što je sve potrebno, nastavite dalje čitati jer nudimo odličnu ponudu i jednostavno rješenje za brzi novac, a sve bez raznih opterećenja po pitanju kreditne sposobnosti i ostalih komplikacija. Klasične banke moraju provjeravati cijelu financijsku povijest klijenta koji želi zajam, te kako bi osigurali naplatu pozajmice, trebaju razne oblike osiguranja, a potvrda od HROK-a o kreditnoj sposobnosti je izuzetno važna u tom slučaju. Ukoliko postoji bilo kakva mrlja u vašem financijskom izvješću od HROK-a, teško da ćete moći dobiti pozitivno izvješće u tom slučaju i klasična banka vam neće odobriti ništa. Mi ne ovisimo o takvim izvješćima i bankovnu pozajmicu online možemo odobriti na temelju daleko jednostavnijih kriterija.

Bankovne pozajmice online uz osnovne dokumente

Nemate razloga za brigu, bankovne pozajmice online su kod nas dostupne redovne, a ne samo kao specijalna ponuda na određeni rok. Kao iskusni kreditni posrednici radimo na uhodanim kreditnim linijama gdje klijentima možemo ponuditi najniže kamatne stope, što znači da su kratkoročni zajmovi kod nas najisplativiji i možete prilagoditi rok otplate u skladu sa iznosom pozajmice koju tražite. Dodatna pogodnost je što cijelu proceduru možete obaviti putem interneta, bilo da ste na mobitelu, laptopu ili tabletu. Popunite zahtjev, a dovoljno je da od dokumenata priložite presliku osobne i pošto se isplata vrši na vaš tekući račun, potrebna nam je preslika kartice tekućeg. Moramo vam napomenuti da se isplata ne može izvršiti na blokiran tekući račun, stoga o tome vodite računa. Također, prije nego zatražite bankovnu pozajmicu online, napravite malu kalkulaciju što se tiče vaše financijske situacije kako bi mogli uredno otplaćivati mjesečne rate vaše pozajmice.

Bankovne pozajmice online do 400 EUR bez troškova

Bankovne pozajmice online su iznimno popularne kod klijenata kojima treba neka manja svota novaca kako bi platili kućne režije, kupili najnužnije kućne potrepštine ili riješili registraciju auta. Razlozi mogu biti raznovrsni, mi ne zadiremo u privatnost klijenta više nego što je nužno. Ukoliko ste bili uredan klijent koji novac vraća u dogovorenom roku bez problema, uvijek možete ponovno pozajmiti novac i kao postojeći korisnik, više ne morate priložiti potvrdu o primanjima, odnosno platnu listu niti osobne dokumente. Uz sve navedene prednosti bankovnih pozajmica online, u iznosima do 400 EUR nema dodatnih troškova, što znači da koliko pozajmite, toliko i vratite, a navedeni iznos možete otplatiti u 4 obroka!

Bankovne pozajmice online bez dugoročnih zaduživanja

Svi punoljetni građani mogu zatražiti bankovne pozajmice online bilo kada i novac sjeda na račun u roku 15 do 20 minuta od odobrenja. Prije isplate dobivate ugovor u kojem jasno pišu svi uvjeti pod kojima vam odobravamo bankovnu pozajmicu, što znači i iznos i rok otplate, te ostali detalji. Ugovor je potvrda o isplati i za vas i nas, čime se štite obje strane, te ga potpisanog šaljete nama putem maila. Dugoročnog zaduživanja kod nas nema jer većina pozajmica se odobrava na najdulji rok otplate od 18 mjeseci.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (468 ocjena)