PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Najpovoljnije pozajmice novca

Najpovoljnije pozajmice novca bez puno komplikacija

Svi mislimo da se nama ne može dogoditi da ostanemo bez novca, no novčani problemi se mogu dogoditi bilo kome i doslovno bilo kada. Tada je dobro znati gdje su najpovoljnije pozajmice novca, a mi vam upravo u tome možemo naći. Bilo da ste u problemu i morate hitno nabaviti novac ili jednostavno imate želju počastiti se, mi smo tu da vam osiguramo potrebnu svotu novaca. Nekada je bilo nezamislivo da možete pozajmiti točno onoliko koliko vam treba i to bez visokih troškova zajma, a kamoli da dug možete zatvoriti u svega nekoliko mjeseci. No to je ono što mi nudimo, uz najpovoljniju pozajmicu novca upravo u iznosu koji vi želite i roku otplate koji vi odaberete. Nema dodatnih provjera vaše financijske prošlosti niti morate prikupljati gomilu papira, sve je gotovo u svega par klikova.

Najpovoljnije pozajmice novca na internetu

Danas je dovoljno imati prosječan laptop ili mobitel kako biste mogli pronaći najpovoljnije pozajmice novca na internetu, a ne morate imati potvrdu da ste kreditno sposobni. Dovoljno je da imate minimalno 18 godina, te da imate prijavljeno boravište u Republici Hrvatskoj. Jeste li redovno zaposleno ili samo honorarno radite, nama to nije važno dokle god imate redovne prihode i uredno podmirujete svoje financijske obaveze. Kod nas su uvjeti jednaki za sve, od studenata do umirovljenika. Uz samo osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa, odnosno preslike istih, možete dobiti najpovoljniju pozajmicu novca, potrebno je samo zatražiti!

Najpovoljnije pozajmice novca uz osnovne dokumente i brzu isplatu

Kao što smo već naveli, za najpovoljnije pozajmice novca koje možete dobiti kod nas, dovoljno je da uz popunjenu prijavnicu priložite preslike osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Još jedna stavka je vrlo važna, a to je tekući račun. Naime, veoma je bitno da se tekući ne nalazi pod blokadom, u suprotnome, nećete se moći koristiti novčanim sredstvima koje ćemo vam isplatiti kroz odobrenu najpovoljniju pozajmicu novca. Pitate se kako je moguće imati tako povoljne uvjete? Kao kreditni posrednici, poslujemo pod drugačijim uvjetima nego klasične banke, a ujedno cijelo poslovanje obavljamo isključivo putem interneta, što drastično smanjuje naše troškove i vrijeme. Ono za što u klasičnoj banci je potrebno minimalno tjedan dana, kod nas je potrebno 24 sata do maksimalno 48 sati, ovisno o čemu se radi. Na primjer, nakon odobrenja zahtjeva, vaša uplata sjeda na račun već unutar 20 minuta. U slučaju većeg broja zahtjeva, nekada je potrebno pričekati nekoliko sati do 24 sata maksimalno za isplatu brze pozajmice.

Najpovoljnije pozajmice novca uz prilagodljiv rok otplate

Mi nudimo najpovoljnije pozajmice novca uz kratki rok otplate, naravno možete ga uskladiti sa željenim iznosom pozajmice. Ako je riječ o 200 EUR, rok otplate možete dobiti i na mjesec do dva mjeseca ako vam je potrebno. Ovisi o vašim željama i potrebama, iznosi mogu varirati od 75 EUR do 4000 EUR, gdje onda i rok otplate može ići do 18 mjeseci. Mogućnosti su razne, bitno je da uzmete u obzir vaše realno financijsko stanje, jer ukoliko se nađete u situaciji da niste u mogućnosti uredno otplaćivati rate pozajmice, potrebno je da nas unaprijed obavijestite kako bismo mogli dogovoriti daljnje korake i izbjeći neugodnosti.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (463 ocjena)