PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinska pozajmica

Gotovinska pozajmica- jednostavno rješenje

Bezizlazne situacije su samo naizgled bezizlazne, jer moderna tehnologija je omogućila brzi razvoj kreditnih tvrtki gdje je uvijek u ponudi povoljna gotovinska pozajmica. Pitate se kako? Odgovor je možda jednostavniji nego što se očekuje, naime, riječ je o online bankama koje posluju kao kreditni posrednici diljem svijeta, pa tako i u Lijepoj naši. Zašto održavati skupe poslovne prostore, kada se sve može odraditi putem interneta? Istraživanja su pokazala da većina korisnika odlazak u banku smatra nužnim zlom i vrlo neugodnim iskustvo, bez obzira na ljubaznost bankarskih službenika. Sami odlazak, prikupljanje papira i potvrda, te dugotrajno čekanje u banci su samo neki od navedenih razloga što se tiče neugodnosti. Stoga, idealno je rješenje da se cijeli postupak pojednostavi, preseli na Internet i da svatko tko hitno treba novac, može kada god poželi ili zatreba, jednostavno poslati zahtjev za gotovinsku pozajmicu.

Gotovinska pozajmica u željenom iznosu i brzom roku otplate

Gotovinska pozajmica je poput gotovinskog nenamjenskog kredita. Nitko vas neće provjeravati gdje ste i na što potrošili odobreni zajam, ali je preporuka da si maksimalno razumno odredite prioritete. Nekada razlog može biti pokrivanje određenih dugova, nenadanih zdravstvenih troškova, ne mora nužno uvijek biti riječ o vama, može biti riječ o vama dragoj osobi. Nekada može biti riječ o tome da želite sebi ili dragoj osobi priuštiti nešto lijepo, poput malo skupljeg poklona za rođendan ili godišnjicu veze, godišnjicu braka, može biti riječ i o nekom lijepom putovanju. Bitno je da vodite računa o tome da se gotovinske pozajmice uvijek mogu realizirati u željenim iznosima, bilo da je 75 EUR ili 4000 EUR, ali da se i pozajmice moraju otplatiti u dogovorenom roku. Što znači da pozajmicu nešto većeg iznosa morate vrlo racionalno realizirati, u smislu da vodite računa o tome da ćete narednih 8 ili 18 mjeseci, ovisno o odabranom roku, svaki mjesec morati odvajati za mjesečnu ratu otplate duga.

Gotovinska pozajmica- brzi novac na ruke

Gotovinska pozajmica je najpraktičniji proizvod na bankarskom i nebankarskom tržištu. Kreditni posrednici obično imaju povoljnije uvjete za pozajmice jer nema raznih administrativnih troškova i komplikacija kao što ima u klasičnoj banci. Za samu prijavu je dovoljno da ste punoljetni, imate osobnu i karticu tekućeg uz sebe, popunite online prijavu i pošaljete zajedno sa preslikama navedenih potrebnih dokumenata. Tekući račun na koji se vrši isplata odmah po odobrenju zahtjeva, mora biti odblokiran, odnosno ne smije biti pod blokadom.  Unutar pola sata nakon što ste poslali zahtjev, novac odobren putem gotovinske pozajmice sjeda na vaš tekući račun.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (391 ocjena)