PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Oglasi za pozajmice i kredite

Oglasi za pozajmice i kredite- saznajte sve što vas zanima

Oglasi za pozajmice i kredite mogu se pronaći na raznim mjestima, bilo da je riječ o internetskim oglasima ili oglasima koje možete pročitati u raznim novinama i časopisima. Također su popularni letci sa oglasima koje možete vidjeti na željezničkim postajama ili autobusnim stanicama, no njih vam zaista ne bismo preporučili kao poželjnu opciju u slučaju da vam je potreban novac. Internetski oglasi su najpopularniji jer nude više informacija sa precizno navedenom web stranicom kreditne tvrtke koja vam može ponuditi svoje financijske usluge, no oglas je potrebno dobro pročitati i pripaziti na neke detalje koji vam mogu otkriti da li je riječ o pouzdanoj tvrtki. U oglasima za pozajmice i kredite možete saznati koliki iznosi su općenito dostupni, na koji vremenski rok otplate te ostale detalje poput specijalnih ponuda koje mogu biti dostupne samo u određenom periodu.

Oglasi za pozajmice i kredite – posebne ponude i popusti

Ako se pitate kome su potrebni oglasi za pozajmice i kredite, odgovor bi bio- svima! Bilo da je riječ o kreditnoj tvrtki ili online banki koja želi oglasiti svoje usluge na svim postojećim platformama, bilo da je riječ o građanima koji su se našli u financijski lošijoj situaciji te im treba hitno kontakt pouzdane kreditne tvrtke gdje se mogu raspitati za mogućnosti zajma novca. Usluge je potrebno nuditi i oglašavati kako bi mogle doći do željene skupine građana, a za to je potrebno uložiti u marketing, a to su upravo oglasi. Postoje i specijalizirane rubrike oglasa gdje možete pronaći isključivo financijske usluge. Određene kreditne tvrtke u posebnim periodima nude specifične pozajmice ili kredite, gdje u sklopu posebno kreiranog paketa daju popust kroz niže kamate ili dodatne usluge uključe u paket. Ovisi od tvrtke do tvrtke, no u oglasima za pozajmice i kredite možete pronaći nešto za sebe što u određenom trenutku može biti vrlo značajno za vas, a što ne biste znali da niste vidjeli oglas.

Oglasi za pozajmice i kredite sa brzim ponudama novca

Oglasi za pozajmice i kredite mogu vam doslovno uljepšati dan jer donose ključne informacije možda baš onda kada vam je to najpotrebnije. Nitko ne može predvidjeti kada će vam se pokvariti automobil, dogoditi neka nezgoda i hitno vam treba određena količina novca. Čitajući oglase za pozajmice i kredite, vi u specifičnom momentu možete saznati bitne informacije o dostupnom iznosu pozajmice, koji su potrebni uvjeti da bi se mogli prijaviti za određenu pozajmicu ili kredit, te kako možete kontaktirati željenu kreditnu tvrtku ili online banku. U određenim oglasima možete saznati da se vrše brze isplate pozajmica  na tekući račun, u roku 15 minuta od odobrenja zahtjeva sa minimalnom dokumentacijom kao što su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa, što svi imamo uvijek kod sebe a samo je potrebno poslati preslike istih.

Oglasi za pozajmice i kredite uz prijavu preko interneta

Oglasi za pozajmice i kredite vam nude informaciju da su prijave moguće i preko interneta, što je odlična ušteda vremena jer se ne trebate posebno spremati i odlaziti u poslovnicu. Neće stići popiti ni kavu, a već ste ispunili i poslali zahtjev za pozajmicu i samo čekate odobrenje. U oglasima za pozajmice i kredite možete pronaći sve bitne informacije u kratkom vremenu koristeći samo mobitel.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (220 ocjena)