PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Instant krediti i pozajmice

Instant krediti i pozajmice dostupni za sve građane

Instant krediti i pozajmice postaju sve popularniji proizvodi na novčanom tržištu, a svoju popularnost mogu zahvaliti uglavnom povoljnim uvjetima. Online banke su odlično prepoznale potrebe običnih građana koji sve češće koriste ovakva rješenja kako bi malo pojačali kućni budžet ili si možda povremeno priuštili nešto što inače ne bi mogli. Financijska situacija je prilično komplicirana u svijetu i u našoj regiji, stoga ne čudi porast kreditnih posrednika i online banki, jer za redovne kreditne linije u klasičnim bankama, malo tko više doista može imati realne uvjete.  Stoga se građani okreću drugim rješenjima gdje mogu lakše doći do potrebnog novca. Bez obzira na to koliko netko imao stvarno dobra primanja, životna situacija situacija se preokrene onda kada to najmanje očekujemo i tada svatko želi brzo rješenje. Sa instant kreditom i pozajmicom možete se izvući iz problema, a da se ne uvalite u još veći problem.

Instant krediti i pozajmice preko interneta u par klika

Da bi saznali sve uvjete i pogodnosti koje nude instant krediti i pozajmice, ne morate biti informatički ili bankarski stručnjak. Dovoljna je dobra volja i pametni telefon, a informacije su vam sve na dlanu putem naše web stranice. Ono što razlikuje pouzdanu kreditnu tvrtku od nepouzdane, su upravo detalji. Online obrazac možete ispuniti na našoj web stranici, u prilog dodate napravljenu presliku osobne i presliku kartice od tekućeg računa, a ukoliko želite iznos veći od 400 EUR, priložite i potvrdu o redovnim primanjima, koja može biti platna lista, bankovni izvadak računa ili mirovinska lista. Bitno je da imate redovne prihode, a detalji vašeg zaposlenja su manje važni. Pošaljite zahtjev sa svom nužnom dokumentacijom, a dok pričekate odobrenje, preuzmite ugovor o instant kreditu i pozajmici, za koji vam toplo preporučamo  da ga pročitate. Eventualne nedoumice ćemo vam rado razjasniti. Tvrtke koje posluju nelegalno, nikad vam neće dati ugovor niti novac isplatiti na tekući račun. Bez tih detalja, nemate nikakav dokaz o provedenoj transakciji, stoga pazite na takve činjenice.

Instant krediti i pozajmice- brzo rješenje, brzi novac

Instant krediti i pozajmice su najčešće manjih iznosa, do 800 EUR, a rok otplate se uglavnom odobrava do 5-6 mjeseci. Što znači da u 6 mjeseci možete zatvoriti brzi kredit i ukoliko nije bilo problema tokom otplate, kasnije možete uzeti novi ako vam zatreba. Takvi krediti omogućuju građanima da voljenu osobu iznenade nekim putovanjem, lijepim odmorom. Ukoliko instant kredit i pozajmicu uzimate zbog potrebe, tada vam se omogućuje da riješite neki problem i olakšate si životnu situaciju. Dodatna pogodnost je što novac sjeda na vaš neblokiran tekući račun unutar 20 minuta od slanja zahtjeva.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (277 ocjena)