PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica vlasniku poduzeća

Poduzetnici moraju voditi računa o mnogim faktorima koji utječu na konačan rezultat poduzeća i uspješnost poslovanja. Pozajmica vlasniku poduzeća može olakšati početna ulaganja ukoliko je riječ o tek otvorenom poduzeću, a ukoliko poduzeće postoji već neko vrijeme, tada može pomoći da se posao dodatno proširi. Dobra je vijest što se pozajmice mogu davati na razne načine, a same tvrtke također mogu dati pozajmicu vlasniku poduzeća ukoliko dođe do dogovora. Profitabilnost je glavna misao vodilja svakog poduzetnika, a u današnje vrijeme kada se svako toliko događaju krizni periodi, nije lako stvoriti profitabilno poduzeće, naročito ukoliko ste još neiskusni. Potrebno je mnogo volje, znanja i strpljenja kako bi se posao pokrenuo i održao. Također, ono što mnogi zaboravljaju ili ignoriraju, svako poduzeće traži konstantna ulaganja, a kako biste mogli ulagati u svoj posao, morate imati dovoljno novaca. Ukoliko vam je stalo do uspješnog poslovanja, a trenutno niste zadovoljni s time kako vaše poduzeće posluje, tada bi bilo dobro napraviti manju analizu svog poslovanja i razmotriti što bio bilo poželjno napraviti.

Pozajmica vlasniku poduzeća – Može li vlasnik sam pozajmiti novac svom poduzeću?

Ukoliko vam je potreban novac kako biste poboljšali svoj privatan posao, uložili u proširenje istog ili čisto da podmirite troškove poslovanja, pozajmica vlasniku poduzeća je lako dostupna na razne načine. Jedan od čestih načina je da vlasnik sam daje pozajmicu poduzeću iz vlastitih sredstava, u tom slučaju potrebno je voditi računa i o pravnom dijelu ovog procesa. Potrebno je da vlasnik poduzeća napravi ugovor sa samim poduzećem, bilo da se radi o obrtu ili tvrtki. Kroz ugovor, fizička osoba, odnosno vlasnik poduzeća i poduzeće, kao pravna strana, definiraju koja su prava i koje su obaveze po pitanju otplate pozajmice, odnosno vraćanja pozajmice. Prije potpisivanja ugovora, potrebno je provjeriti kamatnu stopu pozajmice i kako je regulirana. Kao fizička osoba plaćate porez na pozajmljeni iznos novca,  pa iz tog razloga u osnovi vlasnici poduzeća ne stavljaju kamatne stope pri pozajmljivanju. Sami birate hoćete li izvršiti uplatu osobno u banci ili ćete koristiti internet bankarstvo, a pri uplaćivanju obavezno vodite računa da naznačite kako je riječ o pozajmici. Ukoliko ne navedete da je riječ o pozajmici, mogli biste platiti porez, naročito ukoliko je riječ o obrtu.

Kreditni posrednici omogućuju pozajmice vlasnicima poduzeća po povoljnim uvjetima

Pozajmica vlasniku poduzeća može biti omogućena po vrlo povoljnim uvjetima kada su u pitanju kreditni posrednici. Naime, kreditni posrednici posluju po drugačijim uvjetima od klasičnih banaka, a same kreditne tvrtke doživljavaju pravi procvat zadnjih desetak godina. Kako bi se dodatno potaklo poduzetništvo u Hrvatskoj i omogućilo kvalitetniji razvoj obrta i tvrtki, razne državne institucije ostvaruju iznimno kvalitetnu suradnju sa kreditnim tvrtkama. U konačnici, povoljne pozajmice vlasnicima poduzeća su rezultate takve suradnje jer se online bankama i kreditnim tvrtkama u Hrvatskoj omogućuje kreiranje kvalitetnije ponude za obrtnike i poduzetnike. Odnosno, da preciziramo, omogućuje se snižavanje kamatne stope za specijalne vrste kredita i zajmova, ovisno o vrsti i roku otplate. Obrtnicima i poduzetnicima se omogućuje prilagođen rok otplate, što znači da prema potrebi, možete zatražiti kratkoročnu ili dugoročnu pozajmicu.

Pozajmica vlasniku poduzeća uz ugovor

Pozajmica vlasniku poduzeća može biti isplaćena samo uz jasno definiran ugovor. To znači da u ugovoru stoje jasno definirana prava i obaveze po kojima se pozajmica odobrava, a također se navode uvjeti pozajmice, kamatna stopa, točan iznos pozajmice i plan otplate, te rok otplate. Bez takvog ugovora, ne preporučamo uzimanje pozajmice jer svaka kreditna tvrtka koja posluje na legalan način i ima potrebnu dozvolu, ustupiti će takav ugovor prije same isplate pozajmice vlasniku poduzeća.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (412 ocjena)