PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmnice

Pozajmnice brzo dostupne uz pomoć kreditnog posrednika

Ekonomska kriza nikada nikog na zaobiđe, te svi u nekom momentu moramo razmišljati o pozajmljivanju novca. Dobro je znati da su danas pozajmnice lako dostupne, a kreditni posrednici su svoje tvrtke izgradili još prije 10 godina, stoga je prisutan prilično lijep broj renomiranih kreditnih tvrtki koje u svojoj ponudi imaju kvalitetan izbor zajmova.  Novac više ne morate posuđivati ni od rodbine ni od prijatelja, daleko je jednostavnije ovisiti o sebi i rješavati stvari na svoj način. Mali je broj ljudi koji više imaju novca sa strane, troškovi života nikada nisu bili veći, a tendencija da se smanje je ravna nuli. Stoga, stavite sve svoje nužne životne troškove na papir, razmotrite svoju financijsku situaciju i obratite nam se sa upitom i kolika pozajmnica vam treba, a mi ćemo odraditi ostalo. Rok otplate se uvijek prilagođava iznosu zajma, pa tako recimo za iznos od 70, najčešće će biti odobren rok otplate do 7 mjeseci. Svaki kreditni posrednik će znati pravilno savjetovati svog klijenta, stoga nam slobodno postavite i upit ukoliko imate nejasnoća.

Pozajmnice preko interneta

Moderno vrijeme nam ide na ruku u mnogim segmentima, pa tako i financijama. Nema potrebe da idete u banku, skupljate gomilu potvrda i čekate u redu, brinete oko parkinga, danas se sve rješava putem interneta. Uzmite laptop, mobitel ili tablet, što god vam je draže i pronađite na našoj stranici online prijavnicu. Lako ćete ju popuniti, a uz nju samo trebate dodati sken osobne iskaznice i sken kartice tekućeg računa. Neka vas ne čudi minimalistička dokumentacija, kod nas je sve jednostavnije i lakše, pa tako i prijava za pozajmnicu. Za iznose veće od 400 EUR potrebno je priložiti potvrdu o primanjima, u obliku platnih lista ili mirovinske liste. Kako zaprimimo obrazac, on kreće u obradu, te provjeru podataka. Ako je sve u redu, odobrenje brzo stiže i nakon toga se kreće u proces isplaćivanja.

Isplata pozajmnice na neblokiran tekući račun

Pozajmnice sve pouzdane kreditne tvrtke isplaćuju isključivo na tekući račun, a kako bi sve bilo u najboljem redu, pazite da vam tekući račun nije pod blokadom. Proces isplate kreće svega par trenutaka nakon odobrenja, stoga vaš novac je na računu u svega 20 minuta nakon što ste nam poslali zahtjev. Rijetko kada treba dulje jer se svi zahtjevi obrađuju kako pristignu. Najdulji rok isplate je unutar 24 sata, samo kada je veliki broj zaprimljenih zahtjeva, što je i dalje odlično jer novac imate u istom danu kako ste poslali zahtjev. Sa tako brzom uslugom te brzom isplatom pozajmnica, svatko može unaprijed planirati svoje daljnje korake kako bi doveli svoje financije u organiziranije stanje i riješili tekuće probleme.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (316 ocjena)