PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vercon pozajmice

Vercon pozajmice- brzo rješenje u hitnim situacijama

Novčani problemi su najčešći problemi današnjice, a sa modernom tehnologijom, online banke i financijske tvrtke su mogle razviti mnoga povoljna rješenja, a Vercon pozajmice su rezultat osluškivanja potreba tržišta. Kako su mnogi građani u nezavidnoj poziciji, opterećeni kreditom ili ovrhom, klasične banke ih najčešće odbijaju jer ne mogu ispuniti sve uvjete koji su im postavljeni. Tu je potreban poseban model pozajmice koji može biti odobren upravo na ostatak primanja, koji je zakonom zaštićen na zaštićenom računu klijenta. Ukupna zaduženost u tom slučaju nije problem, jer ovaj oblik brze pozajmice ide na račun vašeg zaštićenog računa kojeg niti jedan ovrhovoditelj ne smije dirati. Na mjesečnoj osnovi, sva vaša dugovanja se zbrajaju, te zatim oduzimaju od neto prihoda, odnosno vaše neto plaće, a ono što ostane od navedenih prihoda, odnosno neto plaće, je svota novaca na temelju koje možete dobiti Vercon pozajmicu.

Brzo i lako se prijavite online putem za Vercon pozajmicu!

Iako se često puta svi žalimo kako je moderna tehnologija donijela puno problema i otuđila ljude, upravo vam mobitel i internetska veza omogućuju da za Vercon pozajmicu ne morate obilaziti banke ili poslovnice, skupljati hrpetine dokumenata i potvrda, te gubiti dragocjeno vrijeme.  Na našoj web stranici možete pronaći sve dodatne informacije u vezi ove brze pozajmice za hitne slučajeve, te popuniti online zahtjev i poslati zajedno sa kopijom osobne i kopijom potvrde o tekućem računu. Zašto biste očajavali i grozničavo razmišljali kako doći do novaca, kada do Vercon pozajmice možete doći za svega 20 minuta vašeg vremena.

Vercon pozajmica – brojne dodatne pogodnosti uz brzu isplatu

Uz Vercon pozajmicu, koja je idealno rješenje za ljude pod ovrhom, dolaze još mnogobrojne pogodnosti. Prva je svakako brza isplata, što je najbitnije kada hitno morate nabaviti dovoljno novaca da platite sve kućne račune i pristigle režije, platite školarinu za fax ili kupite skupe lijekove. Isplata kreće odmah nakon obrade i odobrenja vašega zahtjeva, a ona kreće svega par trenutaka nakon odobrenja. U prosjeku prođe okvirno 20 minuta nakon što ste poslali zahtjev, dobili odobrenje i novac je sjeo na vaš tekući račun. Sve Vercon pozajmice se u prosjeku isplaćuju unutar 20 minuta, iznimka su oni dani kada pristigne veliki broj zahtjeva, tada se isplate odvijaju unutar 24 sata. Za klijente koji uredno otplaćuju pozajmice i ne stvaraju poteškoće, postoje posebne pogodnosti, ukoliko se odluče ponovno zatražiti pozajmicu. Redovni klijenti u tom slučaju ne moraju priložiti svoje dokumente prilikom slanja zahtjeva za pozajmicu, što dodatno olakšava prijavu.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (188 ocjena)