PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam online

Zašto je zajam online praktičan?

Suvremeno doba donosi upravo takva rješenja, stoga u momentu kada vam je brzi novac neophodan, zajam online je dobro došlo rješenje. Diskretno, brzo i sigurno, kreditni posrednici vam omogućuju nešto što prije nije bilo moguće, a to je da u udobnosti doma, dok ispijate kavu ili kuhate ručak, možete ostvariti posudbu novca unutar pola sata bez da itko zna da ste uopće u problemu. Nitko ne voli svoju nevolju dijeliti s drugima, osim najbližim osobama, a često puta i njih želimo poštedjeti svojih problema. Jedino je bitno da budete realni po pitanju traženog iznosa, često puta se pojedinci znaju malo zanijeti i zatražiti više novca nego im je potrebno, misleći kako će se već nekako snaći, a upravo tako upadnu u još veći problem.  Stoga, poželjno je da prije nego donesete odluku, napravite kod kuće mali izračun svojih troškova koje trenutno imate i kako bi oni izgledali sa ugovorenim zajmom, s obzirom da ćete u slučaju realizacije, imati naredni period dodatne mjesečne rate koje otplaćujete, no uz dobru organizaciju nema problema. 

Zajam online uz brzu otplatu

Kada je u pitanju zajam online, postoje mnoge prednosti, a mi ćemo ovdje navesti onu najbolju, a to je brza otplata. U vremenima kada je dosta opterećujuće zaraditi novac, nije lako organizirati svoj kućni budžet jer troškovi života samo rastu, bez obzira na to koliko vaše potrebe bile skromne. Prije nego donesete odluku, proučite ponudu zajmova online i u svoj budžet probajte ukalkulirati mjesečne rate koje ćete plaćati i vidjeti ćete koliko će vam to olakšati odluku. Brza otplata vam omogućava da brzo zatvorite dug, što znači da novac koji ste posudili brzo i vraćate, a to vam omogućava da u relativno kratkom roku koji može biti svega nekoliko mjeseci do godinu dana, nemate nikakvih dugova i možete normalno nastaviti živjeti bez opterećenja.

Zajam online putem uz brzo odobrenje

Zaboravite na banke i kredite koje otplaćujete godinama, uz zajam online putem ne morate trošiti vrijeme na sjedenje u banci i nositi gomilu papira u torbi. Zaboravite na skupe kamate dok plaćate mjesečne rate kredita i na onaj osjećaj da se vrtite u krugu dugova. Uz dobrog kreditnog posrednika, lako možete odabrati model financiranja koji vam najbolje odgovara, a mi smo tu da vam omogućimo jednostavnu prijavu u kojoj popunjavate obrazac samo sa osnovnim podacima i od vas ne tražimo silne potvrde ni bon 1 ni bon 2. Sa zajmom online putem vi ste gotovi u svega par klika, jedino nam je potrebno da priložite sken osobne i sken kartice tekućeg, jer po odobrenju, isplatu novčanih sredstava  vršimo na tekući račun, stoga je važno da isti nije blokiran. Odobrenje stiže relativno brzo ukoliko ste odradili prijavu prema uputama.

Uz zajam online brza isplata i rješenje financijskih problema

Brzi zajam online prijavom je odlično rješenje kada brzo želite dobiti potreban novac i platiti dospjele račune, a uz našu pomoć, to možete i ostvariti u svega par sati nakon slanja zahtjeva. Sama isplata sjeda na vaš račun već unutar dvadeset do trideset minuta nakon odobrenja, što nigdje drugdje ne možete očekivati. Sa zajmom online moguće je  bezbolno riješiti sve trenutne financijske poteškoće jer je riječ o nenamjenskom modelu financiranja što znači da novac trošite kako želite.

Brze pozajmice u 15 minuta

Trebate hitno novac? Ne gubite vrijeme tražeći rješenje. Brze pozajmice, krediti i zajmovi online. Prijava bez odlaska u banku.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (414 ocjena)